Neljä iltaa

In english below.

FULLSTEAM YLPEÄNÄ ESITTÄÄ – NELJÄ ILTAA -KONSERTTISARJA

 

Helsingin Bolt Arenalla koetaan elävän musiikin juhlaa 2.-5. syyskuuta järjestettävän Neljä iltaa -konserttisarjan muodossa. Monipuolisessa ohjelmakattauksessa nähdään kattava läpileikkaus kotimaisen musiikin parhaimmistoa metallista indieen ja räpistä suomirockiin 13 huippuesiintyjän voimin. Neljä iltaa -konserttien liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Tältä sivulta tulevat löytymään kaikki ajantasaiset tiedot niin tapahtuma-alueelle saapumiseen kuin turvallisuuteen ja hygieniaan liittyen.

NELJÄ ILTAA 
2.–5.9.2020
Bolt Arena, Helsinki 

KE 2.9.
SONATA ARCTICA, ENSIFERUM, KORPIKLAANI

TO 3.9.
RUUSUT, PAPERI T & KHID, ASA & BAND, THE HOLY

PE 4.9.
ELASTINEN, GETTOMASA, GASELLIT, NELLI MATULA

LA 5.9.
EPPU NORMAALI, LEAVINGS-ORKESTERI

LIPUT
Myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä
- alk. 40,50 EUR (+mahd. toimitusmaksu alk. 1 EUR)
Ostorajoitus 4 lippua / asiakas. Ei varausaikaa.
Lippupiste
Tiketti

Aikataulut: ovet klo 16.00, päättyy klo 22.00
Tarkemmat esiintymisajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
Ikäraja: S / K-18

 

TAPAHTUMAINFO

Tästä tietopaketista löydät tärkeää informaatiota Neljä iltaa -konserttisarjaan liittyen. Konsertit järjestetään Bolt Arenalla Helsingin Töölössä 2.–5.9.2020. Oheiset infot koskevat kaikkia neljää iltaa.

Luethan saapumisohjeet ja FAQ:n tarkasti, sillä ne sisältävät tietoa esimerkiksi omaan katsomolohkoosi saapumiseen liittyen sekä konserttien erikoisjärjestelyistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

Yleisön, tapahtumahenkilökunnan ja artistien turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota ja konserttijärjestelyissä huomioidaan viranomaisten tapahtumajärjestäjille asettamat säännöt ja ohjeistukset. Bolt Arenan katsomoiden ja kentän yleisökapasiteetista on käytössä vain rajoitettu osa, jotta turvavälien pitäminen koko tapahtuman ajan on mahdollista. Mikäli tilanne viranomaismääräysten vuoksi muuttuu, tapahtuman järjestelyihin voi tulla muutoksia.

Huomioithan, että THL:n ohjeen mukaisesti yleisötilaisuuteen ei saa tulla jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita. Riskiryhmään kuuluvien suositellaan välttävän yleisötilaisuuksiin osallistumista. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

Osallistuessaan tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

 

SAAPUMINEN ALUEELLE JA OMAAN KATSOMOOSI

Bolt Arena sijaitsee Helsingin keskustassa (Urheilukatu 5) kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Paikalle pääsee myös helposti Mannerheimintietä ja Nordenskjöldinkatua kulkevilla julkisilla kulkuneuvoilla. Lähimmät pysäkit ovat Töölön halli, Kansaneläkelaitos ja Jäähalli. Suosittelemme kävellen tai julkisilla saapumista, mutta pysäköintialueita ja -halleja löytyy Töölöstä ja keskusta-alueelta.

Bolt Arenan portit avataan konserttipäivinä klo 16. Konserttiin kannattaa saapua hyvissä ajoin jonojen muodostumisen välttämiseksi. Konserttialueella on myynnissä ruokaa ja juomaa. Suosithan kortti- tai mobiilimaksua.

Tarkemmat saapumisohjeet, tapahtuma-alueen kartta ja eri katsomolohkojen sisäänkäynnit päivitetään tällä sivulle ennen tapahtumaa. 

 

FAQ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten konserteissa huolehditaan hygieniasta?

Neljä iltaa -konserteissa kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja noudatetaan viranomaisten antamia ohjeistuksia käsi- ja yskimishygieniaan liittyen. Käsidesiä on tarjolla niin areenalle tultaessa, wc-alueilla kuin myyntipisteillä. Konserttialueella on käsienpesupisteitä katsomoiden wc-tiloissa ja kentällä. Kosketuspintoja (esim. wc-tilat) puhdistetaan tehostetusti. Tapahtumaan voi tuoda mukanaan yhden oman, maksimissaan 100ml käsidesin. Käsidesin tulee olla alkuperäisessä, läpinäkyvässä pakkauksessaan. Käsidesiä ja kasvosuojaimia on myös myynnissä tapahtumapaikalla. Asiakkaita muistutetaan käsi- ja yskimishygieniasta paikan päällä. 

Miten turvaväleistä huolehditaan katsomoissa?

Bolt Arenan katsomoihin myydään lippuja rajatusti niin, että turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Paikat eivät ole numeroituja, joten omassa katsomolohkossaan voi vapaasti hakeutua sellaiselle paikalle, että välimatka viereisiin seurueisiin on riittävä. Ethän istu tuntemattoman seurueen välittömään läheisyyteen, vaan kunnioitat heidän tilaansa. Eri katsomot eivät ole yhteydessä toisiinsa, joten samoissa sisätiloissa on aina rajallinen määrä ihmisiä. Jokaiselle katsomolohkolle on oma sisäänkäynti, jonka lisäksi tapahtumapaikalla on riittävästi wc-tiloja ja myyntipisteitä. Näin ollen turvavälien säilyttäminen on mahdollista myös sisätiloissa ja jonotustilanteissa. Henkilökunta voi huomauttaa ja pyytää seuruetta siirtymään, jos yleisössä ollaan liian tiiviisti.

Miten turvaväleistä huolehditaan kentällä?

Kentälle myytävän seisomakatsomon lippumäärä on rajallinen, jotta jokaiselle jää tilaa reilusti ja turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Kentän anniskelu toteutetaan ajantasaisten viranomaismääräysten mukaisesti. Myyntipisteitä ja wc-tiloja on riittävä määrä, jotta turvavälien pitäminen jonotustilanteissa on mahdollista. Turvavälien pitämistä kanssajuhlijoihin edellytetään myös kentän etuosassa lavan läheisyydessä.

Miten turvaväleistä huolehditaan konsertteihin saavuttaessa ja poistuessa?

Bolt Arenalle saapumiseen ja sieltä poistumiseen on varattu riittävästi aikaa ja tilaa. Paikalla on henkilökuntaa sekä opasteita turvallisen jonottamisen mahdollistamiseksi. Portit avataan konserttipäivinä jo klo 16, ja suosittelemme saapumaan konserttiin ajoissa jonojen muodostumisen välttämiseksi. Konserttien jälkeen tapahtuma-alue on auki klo 23 asti, joten suosittelemme välttämään poistumista ensimmäisten joukossa ja antamaan tilaa niille, joilla on kiire poistua alueelta.

Voinko myydä lippuni, jos sairastun?

Älä saavu konserttiin, jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita. Jos sairastut, voit myydä tai lahjoittaa lippusi eteenpäin kerran. Ilmoitathan uuden lipunhaltijan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen meille otsikolla ”Neljä iltaa / nimen vaihto” osoitteeseen info@fullsteam.fi. 

Voinko saapua konserttiin, jos olen matkustanut ulkomailla?

Jos matkustat ulkomailla kahden viikon sisällä ennen konserttia, edellytämme ajantasaisten karanteeniohjeistusten noudattamista tartuntojen välttämiseksi. Noudatathan suosituksia myös oireettomana. Mikäli et voi osallistua konserttiin karanteenin takia, voit myydä tai lahjoittaa lippusi eteenpäin kerran. Ilmoitathan uuden lipunhaltijan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen meille otsikolla ”Neljä iltaa / nimen vaihto” osoitteeseen info@fullsteam.fi. 

Mitä tapahtuu, jos konsertit joudutaan perumaan?

Mikäli konsertit jouduttaisiin viranomaismääräyksellä perumaan, lipun voi palauttaa lippukauppaan.

Pitääkö tapahtumassa käyttää kasvosuojainta?

Jos maskipakko astuu voimaan viranomaismääräyksellä, tulee suu-nenäsuojusta käyttää myös Neljä iltaa -konserteissa. Tällöin niitä tullaan myös myymään tapahtuma-alueen ulkopuolella.

Voinko vaihtaa paikkaa, jos joku yskii vieressäni?

Katsomoissa voi vaihtaa paikkaa turvavälien sallimissa puitteissa. Muistathan, että yskä voi johtua myös muille vaarattomista syistä. Jos välittömässä läheisyydessäsi on joku, jolla on mielestäsi selkeitä flunssaoireita, voit ilmoittaa asiasta järjestyksenvalvojalle. Henkilökunta voi tällöin tiedustella konserttikävijän vointia ja puuttua tarvittaessa tilanteeseen.

Mitä teen, jos minä tai joku seurueestani sairastuu konsertin jälkeen?

Jos sairastut ja sinulla todetaan testin perusteella covid-19, otathan yhteyttä meihin, jotta samassa lohkossa olleet konserttikävijät voidaan tunnistaa ja kontaktoida tarvittaessa. Tartuntaketjujen jäljittämistä varten keräämme asiakkaiden yhteystiedot jo lipunostovaiheessa. 

Miksi lippujen oston yhteydessä kysytään yhteystietoja?

Jokaisesta konserttiin saapuvasta seurueesta kerätään vähintään yhden henkilön yhteystiedot siksi, että mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Yhteystiedot hävitetään sopivan ajan kuluttua. Yhteystietohin on pääsy vain Lippupisteen nimetyillä henkilöillä ja niitä luovutetaan vain viranomaispyynnöstä. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Miten konserteissa torjutaan syrjintää ja epäasiallista käytöstä?

Toivotamme jokaisen konserttikävijän tervetulleeksi tapahtumaan omana itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Toivomme, että jokainen kunnioittaa muita konserttivieraita ja kohtelee heitä kuten toivoisi itseään kohdeltavan. Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin konserttivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Me järjestäjät otamme kiitollisina vastaan aiheeseen liittyvää palautetta ja kehitysehdotuksia: info@fullsteam.fi.

Onko konserteissa esteettömiä paikkoja?

Pyörätuoliasiakkaat ja muut avustajaa tarvitsevat erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalin pääsylipun, mutta avustaja pääsee mukaan ilman erillistä lippua. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta. Dokumenttina käy esimerkiksi Vammaiskortti. Esteettömät pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomoiden 106 ja 107 välisellä terassilla. 

Voiko konsertteihin saapua alaikäisenä?

Jokaiseen konsertti-iltaan on varattu katsomotilaa myös alaikäisille vierailijoille. Perjantain 4.9. konsertissa myös areenan kenttäalue on ikärajaton. Jokainen konserttiin saapuva tarvitsee oman pääsylipun iästä riippumatta.  Suosittelemme alle 15-vuotiaiden saapumaan vanhemman tai huoltajan seurassa.

Saako alueelta ostaa ruokaa ja juomaa? Voinko tuoda oman vesipullon tai eväät?

Konserttialueella myydään ruokaa ja juomaa. Voit tuoda konserttiin yhden enintään 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän virvoitusjuoma- tai vesipullon. Alueella on vesipisteitä, joissa voit täyttää vesipulloa. Myös pienet pillimehut ovat sallittuja. Alkoholin tai lasipullojen tuominen ei ole sallittua. Normaalikokoiset eväät, kuten leivät, hedelmät, karkit, snacksit ym. ovat sallittuja.

 

In English

 

FULLSTEAM PROUDLY PRESENTS – FOUR NIGHTS CONSERT SERIES

 

Live music will be celebrated at the Four nights concert series in Helsinki Bolt Arena on 2nd–5th of September 2020. Thirteen top performers will present a variable line-up from metal to indie and rap to Finnish rock. Tickets to the Four nights -concerts are available now at Lippupiste and Tiketti. 

Find below all up-to-date information regarding arrival to the event area, safety and hygiene.

FOUR NIGHTS
2.-5.9.2020
Bolt Arena, Helsinki

Wednesday 2.9.
SONATA ARCTICA, ENSIFERUM, KORPIKLAANI

Thursday 3.9.
RUUSUT, PAPERI T & KHID, ASA & BAND, THE HOLY

Friday 4.9.
ELASTINEN, GETTOMASA, GASELLIT, NELLI MATULA

Saturday 5.9.
EPPU NORMAALI, LEAVINGS-ORKESTERI

TICKETS
On sale at Lippupiste and Tiketti
- from 40,50 EUR (+possible service charge from 1 EUR up)
- 4 tickets / buyer.
Lippupiste
Tiketti

Timetable: Doors at 4pm, event ends at 10pm.
Detailed timetable to be announced closer to the event.
Age limit: S / 18-K

 

EVENT INFO

In the following paragraphs you will find important information regarding the Four Nights -concert series. The concerts are being held at Bolt Arena in Töölö, Helsinki from September 2nd to September 5th. The following information applies to all four concerts.

Please read the arrival guide and FAQ throughout since they contain important information regarding for example on arriving to your stadium block and special arrangements to prevent the spread of the corona virus.

Special attention will be paid on the safety of the crowd, event staff and artists according to rules and guidelines set on the event organiser by authorities. Audience capacity at the Bolt Arena seating section and concert field will be restricted in order to allow safe distancing during the whole event. In case the situation changes due to authority orders change, the event arrangements might change also.

Note that according to Finnish institute for health and welfare guidelines concerning public events attending is prohibited if you have any symptoms that apply to the covid-19 virus. Those belonging to a risk group should avoid attending public events. The corona virus is a respiratory infection which symptoms include cough, sore throat, fever, shortness of breath, muscle pain, stomach problems and headache. More information about the typical symptoms and guidelines when suspecting infection can be found here: https://thl.fi/en/web/infectious-diseases-and-vaccinations

By taking part at the event the attendee assures they are aware that even proper enforcement of safety and hygiene guidelines and following all reasonable hygiene measures, don´t entirely prevent risk of infection to the corona virus (COVID-19) or other diseases.


ARRIVING TO THE AREA AND TO YOUR STAND

Bolt Arena is located in Helsinki centre (Urheilukatu 5) within a walking distance from the main railway station. Public transportation on Mannerheimintie and Norendskjöldinkatu is also available. The nearest stops are Töölön halli, Kansaneläkelaitos and Jäähalli. We recommend arriving on foot or by public transport, but parking areas and halls are found in Töölö and the city centre.

Bolt Arena gates are opened on event days at 4pm. It is recommended to arrive early to avoid forming queues. Food and drinks are being sold at the event area. Prefer card and mobile payment.
Detailed arrival guides, the area map and entrances to the different seating sections will be updated to this site before the event.

 

FAQ

How is good hygiene enforced at the concerts?
Special attention will be paid to hygiene and official guidelines will be followed regarding hand and coughing hygiene. Hand sanitisers will be available at the entrance, on lavatory areas and at sales stalls. The event area has hand washing stations at the lavatory areas in the stands and on the concert field.

Touching surfaces (e.g. lavatory areas) will be cleaned up in an enhanced manner. Maximum of one personal 100ml hand sanitiser is allowed. The sanitiser must be in its original, see-through packing. Hand sanitisers and face masks are also available and the event. Customers are reminded about hand and coughing hygiene at the area.

How are safety distances enforced at the stands?
Limited amount of tickets will be sold to the Bolt Arena so that safety distances are possible to maintain. The seats are not numbered so that customers can seek seats in their own stand with enough distance to the next group. Please don´t sit in the immediate vicinity to an unknown group and respect their space. Different stands are not connected to each other so there will always be a limited number of people indoors.
Each stand has their own entrance in addition to which the event area has enough lavatory areas and sales stalls. Hence maintaining safety distances is also possible indoors and when queueing. Staff might caution or ask a group to move if the audience is too closely.

How are safety distances enforced on the concert field?
Tickets sold to the standing audience at the concert field are limited so that everyone has enough room and maintaining safety distances is possible. Serving of alcoholic beverages on the concert field is implemented in accordance with authority orders. There are enough sales stands and lavatory areas so that maintaining safety distances is possible during queueing. Maintaining safety distances with fellow concert attendees is expected also at the front of the concert field near the stage.

How are safety distances enforced when arriving and leaving the area?
Enough time and space have been reserved while entering and exiting Bolt Arena. Staff and signposts are present to allow safe queueing. The gates open on event days at 4pm. We recommend arriving to the concert early to prevent forming queues. After the concerts, the event area is open until 11pm. We recommend to not exit among the first attendees and give space to those who are in a hurry to exit the area.

Can I sell my ticket if I get sick?
Do not attend the concert if you have any flu-like symptoms. If you get sick you can sell or give away your ticket once. Please inform the new ticket holders name, phone number and e-mail to us under the headline ”Four Nights / name change” to info@fullsteam.fi.

Can I attend a concert if I have travelled abroad?
If you have travelled abroad within the last two weeks before the concert, we require you to follow up-to-date quarantine guidelines to prevent spreading infections. Please follow the guidelines even when asymptomatic. In case you cannot attend the concert due to quarantine you can sell or give away your ticket once. Please inform the new ticket holders name, phone number and e-mail to us under the headline ”Four Nights / name change” to info@fullsteam.fi.

What happens if the concert has to be cancelled?
In case the concerts must be cancelled by authority order the ticket can be returned to the ticket seller.

Is a face mask required at the event?
If compulsory mask usage is enforced by authority order a mask covering mouth and nose must be used at Four Night -concerts. In that case masks will be sold outside the event area.

Can I change seats if someone is coughing next to me?
Seats can be changed in the stands within the limits of safety distances. Please remember that coughing can also be caused by harmless causes. If there is someone in your immediate vicinity that you think has clear flu symptoms you can repot this to security. In this case staff can inquire the attendees’ condition and intervene when necessary.

What do I do if I or someone from my group gets sick after the concert?
If you get sick and get tested positive for Covid-19 please contact us so the guests from the same stand as you can be identified and contacted if needed. To avoid infection chains, we collect customer contact information already in the ticket purchase phase.

Why is contact information required when buying a ticket?
Contact information is required by at least one attendee in a group so that possible infection chains can be traced. The information will be deleted after the appropriate time has passed. Only specified personnel from Lippupiste have access to the contact information and they are only handed forward only at the request of authorities. Contact information will not be used in any other purpose.

How is discrimination and inappropriate behaviour prevented at the concert?
We welcome every concert attendee to attend as themselves. We do not condone any kind of discrimination or harassment regarding e.g. gender, ethnic background, skin colour or sexual orientation. We hope that everyone respects fellow concert guests and treat them as they would wish themselves to be treated. If you witness or experience distressing or inappropriate behaviour, or any behaviour that goes against equality and parity, directed at you, your friends or other concert guest please report immediately to the nearest security officer. We as the organiser will gratefully receive any feedback and development proposals regarding the subject matter: info@fullsteam.fi

Are there any unobstructed seats at the concert?
Wheelchair customers and other groups who require special assistance (e.g. visually impaired) require a normal ticket but their assistant can come with no additional ticket. We recommend bringing a certification on the need of an assistant. For example, EU Disability Card is a valid document. Unobstructed wheelchair seats are located on the terrace between stands 106 and 107.

Is the concert age restricted?
There is audience space reserved for underage guest for every concert evening. On Friday 4.9. the concert field is also age free area. Every attendee needs their own ticket regardless of age. We recommend under 15-year olds to attend with a parent or a guardian.

Can I buy food and drinks at the area? Can I bring my own water bottle or packed lunch?
Food and drinks are sold at the concert area. You can bring with you one, max 0,5 litre unopened or empty water or soda bottle. There are water refilling stations at the area. Small juice boxes are also allowed. Bringing alcoholic beverages or glass bottles is prohibited. Normal sized packed lunches, e.g. sandwiches, fruits, sweets, snacks etc. are allowed.