Press

PRESS-KUVAT

Alempaa löydät kaikkien Fullsteamin edustamien kotimaisten artistien sekä bookkaamiemme ulkomaisten esiintyjien press-kuvia. Kuvat löytyvät artistikohtaisesti aakkosjärjestyksessä omista kuvakansioistaan. Kuvia saa käyttää vapaasti kyseisiin artisteihin tai Fullsteam Agencyyn liittyvän uutisoinnin yhteydessä.

Muista mainita kuvaajan nimi käytön yhteydessä. Kuvaajakrediitit löytyvät kuvatiedoston nimestä (jos kuvaajan nimi on tiedossamme).

 

FULLSTEAM AGENCYN LOGO

Fullsteam Agencyn logon voit ladata tästä.

 

Tilaa Fullsteamin mediatiedotteet

* vaadittu kenttä
 

 


AKKREDITOINTIPYYNNÖT

Jos olet kiinnostunut akkreditoitumaan Fullsteamin järjestämään tapahtumaan, lähetä hyvissä ajoin ennen konserttipäivää vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen media@fullsteam.fi

Muista mainita viestissäsi koko nimesi sekä minkälaista juttua ja mihin mediaan olisit tekemässä. Kerro myös mahdollisesta kuvausluvan tarpeesta.

Pyydämme huomioimaan, että medialippuja on tarjolla rajallisesti. Lähetetty hakemus ei takaa myönteistä akkreditointipäätöstä.
 

HAASTATTELUPYYNNÖT

Fullsteamin edustamien ja tai bookkaamien artistien haastattelukontaktit löydät aina artistien omilta profiilisivuilta. Mikäli kyseisen sivun alareunassa ei ole mainintaa kontaktista, voit lähettää haastattelupyynnön osoitteeseen media@fullsteam.fi.

Lataukset