Yhteystiedot

FULLSTEAM AGENCY OY
Vilhonvuorenkatu 11 C 9. krs
00500 Helsinki

Katso toimistomme sijanti kartalla.

Yleiset tiedustelut: info@fullsteam.fi
Laskuihin, keikkasopimuksiin ja taloushallintoon liittyvät tiedustelut: accounting@fullsteam.fi

Toimiston puhelin: 09 2905 0805 (ma-pe klo 9.00-17.00) 

Fullsteam Agency

Fullsteam Management

Fullsteam Records

TYÖPAIKAT JA HARJOITTELUPAIKAT

Emme tällä hetkellä hae uutta henkilöstöä. Ilmoitamme mahdollisesti vapautuvista työpaikoista nettisivujemme uutisissa ja somekanavissamme. 

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan opintoihisi liittyvän harjoittelun Fullsteamilla, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen joona@fullsteam.fi (tuotannolliset tai muut yleiset tehtävät) tai anna@fullsteam.fi (markkinoinnin tai graafisen suunnittelun harjoittelupaikat).

Meille voi hakea myös Kelan tukemaan työkokeiluun, jonka hakemisessa ohjeistaa TE-toimisto. Lue lisää TE-palvelujen sivuilta.


UUDET ARTISTIKIINNITYKSET

Mikäli uskot, että Fullsteam Agency olisi sinulle tai edustamallesi yhtyeelle sopivin ohjelmatoimisto, voit lähestyä suoraan keikkamyyjiämme. Suosittelemme ensin tutustumaan jokaisen bookkaajan rostereihin (löytyvät Artistit-välilehdeltä) ja sen jälkeen olemaan yhteydessä henkilöön, jonka edustamat artistit ovat lähimpänä musiikkityyliänne. Lähetä valitsemillesi bookkaajille sähköpostitse tiivis bio-teksti sekä linkit nettisivuillenne ja some-kanaviinne. Pyydämme olemaan lisäämättä isoja musiikki- tai kuvatiedostoja sähköpostien liitteeksi.

Jos haet levytyssopimusta niin voit olla yhteydessä levy-yhtiöömme Fullsteam Recordsiinmiikka.koivisto@gmail.com.

Mikäli taas tarvitsisit manageria edistämään uraanne niin lähetä lisätietoja Fullsteam Managementille: virpi@fullsteam.fi