YHDYSVALTALAINEN SÄVELTÄJÄ JULIANNA BARWICK PALAA SUOMEEN

Yhdysvaltalainen säveltäjä Julianna Barwick palaa Helsinkiin ensi keväänä. Meditatiivisesta elektronisesta musiikistaan tunnettu, sanattomilla vokaaleillaan yleisön lumoava Barwick esiintyy Helsingin G Livelabissa perjantaina 1. huhtikuuta 2022. Konserttiliput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja G Livelabin omassa lippukaupassa.

Los Angelesissa musiikkia tekevän Julianna Barwickin ura alkoi omakustanneprojekteilla jo 2000-luvun alussa. Uraa kiihdyttivät sopimus Sufjan Stevensin levy-yhtiön Asthmatic Kittyn kanssa vuonna 2011, ja tätä seurannut, artistin lapsuuden salapaikan mukaan nimetty debyyttialbumi ”The Magic Place”. Barwickin uusin ja neljäs studioalbumi ”Healing Is a Miracle” julkaistiin viime vuonna, ja muun muassa Soundi kuvaili viiden tähden arviossaan albumia meditatiiviseksi ja uskomattoman levolliseksi kokemukseksi. 

Barwickin musiikki on saanut inspiraatiotaan muun muassa kuoromusiikista, mikä kuuluu hänen kappaleidensa harmonisissa vokaaleissa. Artistin musiikille tunnusomaista ovat myös eteerinen tunnelmointi ja elektroniset soundit.

JULIANNA BARWICK (US)
Pe 1.4.2022
Helsinki, G Livelab

Liput:
- Liput alk. 30 EUR G Livelabin lippukaupassa ja 32,50 EUR Tiketissä
- Ovelta 30 EUR

Takaisin