WELCOME TO NIGHT VALE -PODCASTIN ENNENNÄKEMÄTÖN LIVE-SHOW SAVOY-TEATTERIIN

Maailman suosituimpiin podcasteihin lukeutuva Welcome to Night Vale palaa keväällä Helsinkiin täysin uuden, vain tälle kiertueelle luodun lava-show merkeissä. Kuvitteellisen Night Vale -aavikkokaupungin elämää käsittelevän podcastin kauhun ja komedian välillä tasapainotteleva show nähdään Savoy-teatterissa torstaina 21. toukokuuta. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä ja Savoy-teatterissa perjantaina 22. marraskuuta.

Joseph Finkin ja Jeffrey Cranorin luomaa, Lounais-Yhdysvalloissa sijaitsevan Night Vale -pikkukaupungin kummallisiin tapahtumiin keskittyvää tiivistunnelmaista Welcome to Night Vale -podcastia on julkaistu jo 150 jakson verran vuodesta 2012 lähtien.

Welcome to Night Vale -sarja pohjautuu yöradion toimittajaa esittävän Cecil Baldwinin surrealistis-absurdeihin radiolähetyksiin, jossa jokainen salaliittoteoria on tosi. Lähetysten tarinoita kaupunkilaisten ihmissuhdekiemuroista, yliluonnollisista mysteereistä ja musiikin keinoin esitetyistä sääraporteista on verrattu muun muassa Twin Peaksiin ja Stephen Kingin tuotantoon.

Toukokuussa Savoyssa nähtävän show’n uniikki tarina on luotu vain tätä kiertuetta varten, sitä ei tulla kuulemaan podcastin jaksona. Cecil Baldwin tähdittää sarjalle ominaisesti yleisöä yllätyksellisesti osallistavaa ja lähelle stand up -komiikkaa muovautuvaa esitystä. Suomessa kaksi kertaa aikaisemmin vieraillut Welcome to Night Vale -kiertue on kerännyt täysiä saleja uskollista kuulijakuntaa.

Esitykselle ei ole ikärajaa ja se on englanninkielinen.

WELCOME TO NIGHT VALE (US)
To 21.5.2020
Helsinki, Savoy-teatteri

Liput myyntiin pe 22.11.2020 klo 11
- ennakkoon Lippupisteestä alk. 28 EUR

- ovelta 29 EUR

www.welcometonightvale.com
www.savoyteatteri.fi
www.fullsteam.fi

promokuvat & akkreditointi: https://www.fullsteam.fi/fi/press

Takaisin