VON HERTZEN BROTHERS ESIINTYY KULTTUURITALOLLA HUHTIKUUSSA

Kotimaisen rockin kiistattomiin kärkinimiin lähes 20 vuoden ajan lukeutunut Von Hertzen Brothers tekee odotetun paluun ensi keväänä. Parhaillaan kahdeksatta albumiaan valmisteleva yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 9. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 4. joulukuuta.

”Ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa, että pitkän keikkatauon jälkeen päästään juhlistamaan lavoille meidän 20v juhlavuotta. Kollegoiden tapaan meidänkin suunnitelmat on jouduttu laittamaan uusiksi moneen kertaan. Uskomme kuitenkin, että huhtikuussa 2021 nyt työpöydällä oleva kahdeksas albumi on jo saatu valmiiksi ja pääsemme toteuttamaan Kultsan keikan turvallisesti kaikki mahdolliset rajoitukset huomioiden. Tämä tulee olemaan spesiaali lähtölaukaus, joka avaa meidän juhlavuoden ja luvassa on myös uusia VHB biisejä. Nyt vaan maski naamalla tuulta päin ja katse visusti kohti kevättä ja sen tulevaa mahtavuutta. Ihanaa päästä nauttimaan siitä livemusan äärellä”, kertoo laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen yhtyeen tunnelmista.

Intensiivisen latautuneista keikoistaan tunnettu Von Hertzen Brothers nähtiin edellisen kerran suomalaisyleisön edessä syyskuussa 2019 loppuunmyydyllä Tavastialla. Samana vuonna Von Hertzenin veljekset nähtiin yhdessä Sami Kuoppamäen ja Jukka Jyllin kanssa loppuunmyydyillä Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB -keikoilla.

VON HERTZEN BROTHERS
Kulttuuritalo, Helsinki pe 9.4.2021

LIPUT:
Myyntiin Ticketmasterissa pe 4.12.2020 klo 9

- alk. 35 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

Lippuja myydään rajoitettu määrä ja konsertissa noudatetaan kaikkia tuolloin voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä.

Takaisin