Väliaikatietoa Slipknotin keikasta

Kuten olemme jo aikaisemmin tiedottaneet, ensi viikonlopulle kaavailtu Slipknotin konsertti siirtyy kesään 2022. Tässä hieman väliaikatietoa tilanteesta.

Slipknotin ensi vuoden kiertueaikataulu on vielä työn alla, mutta keskustelut artistiorganisaation kanssa ovat aktiivisesti käynnissä ja tiedotamme uuden esiintymispäivän mahdollisimman pian. Uusi päivä on siis tulossa, mutta odotamme vielä tarkan päivämäärän vahvistumista.

Kaikki ostetut liput käyvät luonnollisesti vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli myöhemmin ilmoitettava uusi päivämäärä ei käy, liput on mahdollista palauttaa ostopaikkaan. Siirtyvissä konserteissa on yleinen käytäntö, että lippurahojen palauttaminen alkaa uuden päivämäärän vahvistumisen jälkeen. Rahat saa kyllä halutessaan takaisin 100% varmuudella, joten sen suhteen ei tarvitse olla huolissaan.

Muistutamme, että kaikissa lippuihin liittyvissä kysymyksissä auttaa Lippupisteen asiakaspalvelu. Lippupiste hoitaa myöhemmin myös kaikki lippupalautuksiin liittyvät asiat ja käytännöt.

Takaisin