SÓLSTAFIR JA LÄHES 20 MUUTA NIMEÄ TÄYDENTÄÄ SIDEWAYSIN ARTISTIKATTAUSTA

Sidewaysin kärkinimiä täydentää kiistatta nykypäivän omaleimaisempiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Sólstafir.

 

Monipuolista ulkomaisten artistien tarjontaa kasvattavat myös maailmalla breikanneiden norjalaisten pop-artistien joukossa paikkansa lunastaneet Dagny ja Anna of the North sekä walesilainen indierock-tähti Cate Le Bon.

 

Perinteitä kunnioittaen myös tämän vuoden Sideways esittelee ajankohtaisia brittikykyjä: Shame ja Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs tulevat todennäköisesti vastaamaan vuoden puhutuimmista punkrock-keikoista ja postpunk-bändien vaikutuksesta inspiroitunut vaihtoehtorock-ryhmä Squid nähdään niin ikään ensi kertaa Suomessa. Kitaravetoista ohjelmaa täydentää Ghost-yhtyeestä soolouralle siirtynyt ruotsalaisartisti Henrik Palm.

 

Elektronisen musiikin tarjontaa festivaalilla lujittaa Skandinavian bailukapteeni Todd Terje sekä progressiivisen klubiteknon Giant Swan.

 

Kotimaisista artisteista Nordiksen lukuisille lavoille nousevat myös Yona, Manna, Kairon; IRSE!, Yeboyah, Isaac Sene, Rosita Luu, M ja RULES.

 

Sidewaysin ohjelmisto täydentyy vielä monilla kansainvälisillä ja kotimaisilla nimillä sekä monipuolisella alueohjelmalla ja ravintolatarjonnalla.

 

Lue lisää ja osta liput: www.sidewayshelsinki.fi/uutiset

Takaisin