S-TOOL KEVÄTKIERTUEELLE UUDEN ALBUMIN MYÖTÄ

Metalliyhtye S-TOOL palaa keikkatauolta ja kiertää Suomea maalis-huhtikuussa uuden alkuvuodesta ilmestyvän albuminsa myötä. Toistakymmentä keikkaa sisältävä Exitus Tour käynnistyy perjantaina 27. maaliskuuta Hyvinkäältä ja päättyy lauantaina 25. huhtikuuta Kuopioon. Kiertueen aikana S-TOOL nähdään LORDIn erikoisvieraana huhtikuun Seinäjoen, Nivalan, Tampereen Pakkahuoneen ja Helsingin The Circuksen keikoilla sekä Kempeleen Zemppi Areenalla järjestettävillä ZROCK-festivaaleilla. Tulevasta albumista tiedotetaan lisää lähitulevaisuudessa.

S-TOOLIN keulahahmo Ville Laihiala kommentoi tulevaa: "Rallit on valmistumassa hyvää vauhtia ja rumpali Aksua lainatakseni, kuulostaa vitun räyhälle. Räävitään siis uusi kiekko pihalle ja lähetään tien päälle louhimaan, niin vanhempaa, kuin myös tätä uutta meteliä. Pirun hienoa päästä pitkästä aikaa keikoille ympäri maata, eli eikus vaan siskot ja veljet paikalle. Lujaa tulee, se luvataan!"

Suomimetallin superbändiksikin kutsuttu S-TOOL julkaisi hienon vastaanoton saaneen debyyttialbuminsa ”Tolerance 0” syksyllä 2017, jolta lohkaistut singlet ”Shovel Man”, "Your Despiser No. 1” ja ”Hammering” keräsivät huomiota myös radiotaajuuksilla. Sentencedin ja Poisonblackin vokalistina paikkansa kotimaisten metallisuuruuksien joukossa lunastaneen Laihialan lisäksi yhtyeessä vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu (Entwine) sekä Lullacrystä tutut basisti Kimmo Hiltunen ja kitaristi Sami Leppikangas.

Keikkojen liput ovat myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä, pois lukien Hyvinkää, Iisalmi, Jyväskylä, Joensuu ja Kuopio myynnissä perjantaina 10. tammikuuta ja Lahti keskiviikosta 15. tammikuuta alkaen.

S-TOOL: EXITUS TOUR 2020

27.03. HYVINKÄÄ Ale Pub
28.03. IISALMI Graceville
03.04. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo (w/ Lordi)
04.04. KEMPELE Zemppi Areena 
09.04. NIVALA Tuiskula (w/ Lordi)
10.04. TAMPERE Pakkahuone (w/Lordi)
11.04. HELSINKI The Circus (w/ Lordi)
17.04. LAHTI Finlandia-klubi
18.04. JYVÄSKYLÄ Musta Kynnys
24.04. JOENSUU Kerubi
25.04. KUOPIO Henry´s Pub

 

Takaisin