RYHMÄ HAU LIVE! -SHOW’LLE VIELÄ YKSI LISÄNÄYTÖS

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvalle Ryhmä Hau Live! -areenashow’lle on valtaisan kysynnän ansiosta saatu vahvistettua vielä yksi lisänäytös. Helsingin Jäähallin lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.1.2020 valloittavan ”Pelastuspartio vauhdissa” -liveshow’n neljästä aikaisemmin julkistetusta esityksestä kolme on myyty loppuun ja yhteen on enää hyvin rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Lauantaina 11.1.2020 klo 10 toteutuvan lisänäytöksen liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/ryhmahau.

Huippusuosittuun tv-sarjaan Ryhmä Hau’hun perustuva Ryhmä Hau Live! – Pelastuspartio vauhdissa -liveshow on koko perheelle sopiva energinen esitys, jossa nähdään kaikki Ryhmä Hau’n suosituimmat hahmot. 

Jäähallin lavalle tuodussa uudessa seikkailussaan Ryhmä Hau todistaa sloganinsa mukaisesti, että ”ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä”. Show opettaa kaikille katsojilleen iästä riippumatta tärkeitä asioita esimerkiksi kansalaisvelvollisuuksista ja sosiaalisista taidoista sekä ongelmanratkaisun tärkeydestä, kun Ryhmä Hau suorittaa sankarillisia pelastustehtäviään.

Näyttävien ja innovatiivisten pukujen sekä kulkuneuvojensa ja erikoistarvikkeidensa avustuksella Ryhmä Haun animaatiohahmot herätetään henkiin. Show tulee olemaan teatteriesitys, jossa videonäyttöjen avulla luodaan autenttinen ja tv-sarjasta tuttu Ryhmä Hau -maailma. Esityksiin kuuluu myös interaktiivisia osioita, joissa yleisö pääsee osallistumaan ongelmanratkaisuun yhdessä pentujen ja Pormestari Pujolan kanssa.

Suomeksi puhutun show’n kesto on noin 75 minuuttia sisältäen väliajan.
 

RYHMÄ HAU LIVE! PELASTUSPARTIO VAUHDISSA @ Helsingin Jäähalli
La 11.1.2020 klo 10 (EXTRA SHOW)
La 11.1.2020 klo 14 (SOLD OUT)
La 11.1.2020 klo 18 (SOLD OUT)
Su 12.1.2020 klo 11 
Su 12.1.2020 klo 15 (SOLD OUT)

LIPUT:
alk. 25€ / 29€ / 35€ / 45€
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas
Ikärajaton (0-1-vuotiaat sylilapset veloituksetta)

www.ryhmahaulive.fi 

Takaisin