REKRY: FULLSTEAM HAKEE MARKKINOINTIJOHTAJAA JA AGENTTIA / PROMOOTTORIA

Suomen mukavin ja osaavin musiikkiyhtiö Fullsteam Agency hakee tiimiinsä kahta uutta vahvistusta: 

Markkinointijohtajaa vetämään markkinoinnin ja lipunmyynnin tiimejä 
Agenttia / promoottoria, jolla on kokemusta ohjelmamyyntityöstä tai konserttien järjestämisestä 

Fullsteam Agency on vuosittain mukana järjestämässä noin 1000-1500 tapahtumaa: tuomme maahan suuren määrän kansainvälisiä esiintyjiä, edustamme yli sataa kotimaista artistia tai yhtyettä sekä järjestämme tapahtumia ja festivaaleja. Tuotamme ohjelmistoa pikkuklubeilta stadioneille ja festivaalien päälavoille, ja toimimme käytännössä koko Suomen musiikkikentän kanssa. Työskentelemme tasapuolisesti niin vaihtoehtomusiikin marginaalinimien ja nousevien kykyjen kuin maailman tunnetuimpien supertähtien kanssa. Olemme osa kansainvälistä FKP Scorpio -konsernia ja teemme tiivistä yhteistyötä kymmenessä Euroopan maassa sijaitsevien toimistojemme kanssa. 

Olemme tiivis, eteenpäin katsova ja laadullisesti kunnianhimoinen työyhteisö, jota yhdistää avoimen vuorovaikutuksen lisäksi aito halu tukea ja kannustaa kollegoita onnistumaan. Meillä on myös tilaa kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. 

Lue lisää meistä, tapahtumistamme ja edustamistamme artisteista: https://www.fullsteam.fi/  
Lue lisää molemmista avoimista toimenkuvista alempaa. Lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät ilmoituksen lopusta. 

 

MARKKINOINTIJOHTAJA (HEAD OF MARKETING AND TICKETING) 

Olemme luomassa uutta toimenkuvaa, jossa haemme johtajaa markkinointiviestinnän ja lipunmyynnin tiimeillemme. 

Tehtävässä toimit lähimpänä esihenkilönä ja sparraajana markkinoinnin, viestinnän ja lipunmyynnin ammattilaisille, jotka vastaavat asiakkaille suuntautuvista toimenpiteistä aina lippujen ennakkomyynnistä ja markkinoinnin strategisesta suunnittelusta kampanjatoteutuksiin ja tapahtumanaikaiseen viestintään ja kulunvalvontaan. Osana työnkuvaasi kehität tiimien ja koko yhtiön sisäisiä prosesseja ja toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa niin johdon kuin muidenkin tiimien kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta tapahtuma-alalta, hyviä esihenkilö- ja vuorovaikutustaitoja sekä näyttöjä aiemmista tiimitason johtotehtävistä. Olet kiinnostunut markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, trendeistä ja innovaatioista, ja haluat olla kehittämässä palkittua markkinointiviestintäämme yhä monimuotoisemmaksi. Lipunmyynnin prosessien ymmärtäminen on etu.  

Olet työssäsi tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja johdonmukainen. Sinulla on kyky ottaa uusia asioita nopeasti haltuun ja auttaa tiimisi asiantuntijoita resursoinnissa, priorisoinnissa, kehittymisessä ja työssä onnistumisessa sortumatta mikromanagerointiin. Ymmärrät asiakokonaisuuksia ja asioiden keskinäissidonnaisuuksia. Haluat myös syventää osaamistasi vastuualueesi aihepiireissä.

Toivomme, että kerrot hakemuksessasi meille erityisesti, miksi juuri tämä tehtävä olisi sinulle täydellinen seuraava askel sekä miten osaamisesi ja aiempi kokemuksesi saa sinut onnistumaan juuri tässä työssä. 

 

AGENTTI / PROMOOTTORI (AGENT / PROMOTER) 

Fullsteamilla työskentelee tällä hetkellä seitsemän bookkaajaa, joille haemme uutta kollegaa. 

Olet työskennellyt kotimaisten ja/tai ulkomaisten artistien kanssa. Ymmärrät livebisneksen lainalaisuudet, artistin tulovirtojen muodostumisen ja keikkojen merkityksen artistin uran kannalta. Kaikkea ei tietenkään tarvitse osata valmiiksi, mutta odotamme riittäviä valmiuksia tarttua tehtävään nopeasti. 

Tunnet suomalaisen musiikkikentän ja sinulla on henkilökohtaiset suhteet alan keskeisiin toimijoihin, kuten festivaalien, klubien ja konserttisalien ohjelmavastaaviin. 

Olet innokas ja idearikas sekä pidät ihmisten kanssa työskentelystä sekä myyntityöstä. Koet intohimoa artistien uran pitkäjänteiseen rakentamiseen sekä strategisen tulevaisuuden suunnitteluun. Osaat budjetoida ja arvioida toiminnan kannattavuutta. 

Toivomme myös, että sinulla on selkeä visio artisteista, joiden kanssa haluaisit tulevaisuudessa työskennellä tai tuot mahdollisesti mukanasi oman nykyisen rosterisi. 

Muistathan kertoa hakemuksessasi työhistoriastasi musiikkialalla sekä listata artisteja, joiden kanssa olet aikaisemmin työskennellyt. Kerro myös, jos haluat ensisijaisesti keskittyä työssäsi kotimaisten artistien keikkamyyntiin tai ulkomaisten artistien keikkojen järjestämiseen Suomessa. 

 

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA: 

Jokaisella hakijalla on tasa-arvoiset mahdollisuudet tulla valituksi riippumatta taustamuuttujista. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, ja työyhteisössämme ja tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita (https://www.ykliitto.fi/turvallinen-tila).  

Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti niin, että hakijan tunnistetiedot peitetään ennen hakemuksen esittämistä rekrytointitiimille. Hakemuksia käsittelevä henkilö ei osallistu rekrytoinnin ensimmäiseen vaiheeseen. Anonymiteetti päättyy, kun seuraavaan vaiheeseen kutsuttavat henkilöt on päätetty. 

Rekrytointiprosessi on jatkuva, ja päätös seuraavaan vaiheeseen kutsuttavista henkilöistä henkilöstä tehdään sitä mukaa kun hakemuksia on käsitelty. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostitse otsikolla MARKKINOINTIJOHTAJA tai AGENTTI/PROMOOTTORI osoitteeseen johannes@fullsteam.fi. 

Mikäli sinulla on tarkentavaa kysyttävää kumpaan tehtävään tahansa liittyen, voit olla yhteydessä Johannes Kinnuseen joko sähköpostitse tai puhelimitse 0415336211 (arkisin klo 9-17). 

Takaisin