REKRY: FULLSTEAM AGENCY HAKEE CONTROLLERIA

Ohjelmatoimisto sekä konsertti- ja festivaalijärjestäjä Fullsteam Agency hakee Controlleria vahvistamaan taloushallinnon tiimiään.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu Fullsteam Agencyn päivittäisten talousasioiden hoitaminen yhdessä toisen Controllerimme kanssa, tiiviissä yhteistyössä tilitoimistomme kanssa.

Tulet työskentelemään konserttien, festivaalien ja kiertueiden talousasioiden parissa, joten esimerkiksi osto- ja myyntireskontra, arvonlisäverotukseen liittyvät asiat, palkkalaskenta, sopimusliikenteen hoitaminen, matka- ja kululaskutukset sekä erilaisten raporttien tuottaminen ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja aihepiirejä.

Ymmärrät musiikkibisneksen lainalaisuudet ja osaat tarvittaessa neuvoa henkilökuntaamme ja artistejamme talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Olet sosiaalisesti lahjakas ja tulet toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja useamman vuoden mittainen kokemus taloushallinnon työtehtävistä.

Työsuhde alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoive mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 18.7.2021. Kerro meille hakemuksessasi erityisesti siitä, miksi taloushallinto on lähellä sydäntäsi sekä motivaatiostasi työskennellä tapahtuma-alalla Fullsteam Agencyn tiimissä.

Hakemukset ja lisätiedot:
Johannes Kinnunen, johannes@fullsteam.fi

Tiedustelut puhelimitse ke 14.7.2021 klo 10-13:
Johannes Kinnunen, 0415336211

Takaisin