PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIN OHJELMISTO JULKISTETTU

Punkrockiin ja skatepunkiin keskittyvä Punk in Drublic -festivaali on julkistanut tapahtuman uuden päivämäärän ja ohjelmiston! Turun Linnanpuistossa keskiviikkona 8. kesäkuuta 2022 järjestettävän festivaalin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa keskiviikkona 24. marraskuuta klo 12. Koronaviruksen vuoksi vuosilta 2020-2021 siirtyneisiin tapahtumiin ostetut alkuperäiset liput ovat voimassa sellaisinaan myös kesän 2022 festivaalilla. 

Punk in Drublicin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään NOFX (US), jonka keulahahmo Fat Mike on myös ideoinut koko festivaalikiertueen konseptin. Nelihenkistä yhtyettä pidetään yhtenä skatepunkin kaikkien aikojen merkittävimmistä yhtyeistä ja talvella 2021 julkaistu albumi ”Single Album” on pitänyt bändin ajankohtaisena. Festivaalin toinen kärkinimi on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva punkrockin superkokoonpano Me First and The Gimme Gimmes (US). Lavalle nousee myös lukuisia muita punkbändejä.

 

PUNK IN DRUBLIC 2022

NOFX (US), Me First and The Gimme Gimmes (US), Face to Face (US), Talco (IT), The Bombpops (US), Days N’ Daze (US), Anal Thunder +lisäyksiä luvassa 

Ke 8.6.2022 Turku, Linnanpuisto 

 

Liput alk. 69 EUR 

Myyntiin Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa ke 24.11.2021 klo 12.00 

Takaisin