PEKKA LAINE & THE ENCHANTED TAVASTIALLE ELOKUUSSA

Kotimaisen musiikkimaailman moniottelija ja tuoreimpaa lisäyksen Fullsteamin artistirosteriin liittynyt Pekka Laine nähdään Tavastialla elokuussa uuden The Enchanted -yhtyeensä kanssa. Ensimmäistä kertaa Helsingissä yleisön eteen lauantaina 28. elokuuta astuva kokoonpano julkaisi hiljattain ylisanoja keränneen debyyttinsä ”The Enchanted Guitar of Pekka Laine”. Yhdessä arvostetun kitaramaestro Esa Pulliaisen kanssa luotu instrumentaalialbumi soi rikkaasti ammentaen niin psykedeliasta kuin spagettiwesternien ja Kalifornian surffirantojen musiikillisista maisemista.

”Tätä avaruusseikkailua on LIEVÄSTI sanottuna odotettu! On vain yksi Tavastia. Raketit on tankattu ja The Enchanted-yhtyeen mahtavat erikoisjäbät aikovat pistää parastaan ja vähän enemmän. Pidetään huolta ja lennetään täysillä. Tästä tulee lumottu ilta” , lupaa arvostettu musiikkitoimittaja ja muusikko.

 

Konsertin lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 4. kesäkuuta klo 9. Tapahtuma toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla noudattaen kaikkia voimassa olevia viranomaismääräyksiä.

PEKKA LAINE & THE ENCHANTED

La 28.8.2021 Helsinki, Tavastia

 

Liput myyntiin Tiketissä perjantaina 4.6.2021 klo 9

- ennakkoon alk. 23 EUR

- ovelta 25 EUR

 

Pekka Laineen keikat myy Maija Kaarna, maija@fullsteam.fi

Takaisin