PAPERI T ODOTETULLE SOOLOKIERTUEELLE

Rap-artisti ja ansaitusti hehkutettu sanataiteilija Paperi T nähdään syksyllä kiertueelle, joka seuraa toukokuussa julkaistua “Joka päivä jotain katoaa” -albumia. Kiertue tavoittaa loppuvuoden aikana 12 kaupunkia, joista Oulun-, Seinäjoen- ja Tampereen-keikat ovat yhteisiä Ruusut-yhtyeen kanssa. Liput ovat nyt myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa. 

Alun perin kulttiyhtye Ruger Hauerista tuttu Paperi T nousi suuren yleisön tietoisuuteen jättimenestykseksi muodostuneen “Malarian pelko” -soolodebyytin myötä. Muun muassa Teosto- ja Emma-palkinnoilla noteerattu artisti on musiikin lisäksi julkaissut runoteoksen “Post alfa”, joka viimeisteli kirjoittajansa paikan yleisönsä suuresti arvostamana lyyrikkona. 

Paperi T:n viimeisin, menetystä ja irti päästämistä käsittelevä albumi päätti muutaman vuoden hiljaiselon ja täytti fanien odotukset jo singleillään “Basilikanlehtiä”, “muuttolinnut, rantahiekkaa,” ja “Joo joo”. Tänä vuonna artisti on nähty vain festarilavoilla ja huominenkin Huvila-teltan konsertti on loppuunmyyty, joten klubikeikkoja on odotettu. Omien konserttien lisäksi Paperi T tekee lokakuussa kolme yhteiskonserttia Ruusut-yhtyeen kanssa. Kaikkien konserttien liput ovat nyt myynnissä. 

 

PAPERI T – SYKSY 2023 
 
29.9. Turku, Teatro 
30.9. Hämeenlinna, Suisto  
5.10. Tampere, Lost in Music 
7.10. Vihti, Nummela Art Night  
27.10. Oulu, Tullisali (+ Ruusut) 
28.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo (+Ruusut) 
3.11. Joensuu, Kerubi 
17.11. Tampere, Tavara-asema (+Ruusut) 
24.11. Lahti, Finlandia-klubi 
25.11. Karkkila, Pub Pikkupässi 
1.12. Jyväskylä, Lutakko 
2.12. Helsinki, Tavastia 

Takaisin