PÄIVITTYVÄ COVID-19 -SIVUSTO TULEVIEN KEIKKOJEN TILANTEESTA

Suomen hallitus ja AVI ovat linjanneet, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat kielletään 31.7.2020 saakka covid-19 eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Fullsteam Agency noudattaa luonnollisesti annettuja viranomaismääräyksiä.

Teemme kaikkemme, jotta kaikki tapahtumat, joihin annettu määräys vaikuttaa saataisiin järjestettyä korvaavana päivänä tulevaisuudessa. Mikäli uutta keikkapäivää ei ole esimerkiksi kiertueiden aikataulusyistä mahdollista saada järjestymään ja tapahtuma peruuntuu kokonaan, ostetut liput hyvitetään.

Olemme nyt avanneet verkkosivuston, jonne päivämme mahdollisimman reaaliaikaista tietoa kunkin 12.3.2020 - 31.7.2020 suunnitellun konsertin toteutumisesta, siirtymisestä tai peruuntumisesta sekä lippujen palauttamisesta. 

Siirry Fullsteam Agencyn ylläpitämälle COVID-19 PÄIVITTYVÄLLÄ UUTISSIVULLE tästä linkistä.
 

Pyydämme ymmärrystä tietojen päivittimysen viiveeseen, koska satojen siirtyvien/peruttavien tapahtumien vuoksi tässä saattaa kestää hetki.

Tapahtumiimme osallistuvien asiakkaidemme, artistiemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Pahoittelemme tilannetta omasta puolestamme, ja tulemme jatkossakin kertomaan avoimesti järjestämiemme tapahtumien tilanteiden kehittymisestä.

Takaisin