LAURI HAAV JUHLII LEVYJULKKAREITA ÄÄNIWALLI -KLUBILLA LOKAKUUSSA

Jyväskylän Kuokkalasta ponnistava nuori artistilupaus Lauri Haav pääsee vihdoin juhlistamaan toukokuussa julkaistun ”Silmät Kii” -debyyttialbuminsa julkaisua. Odotettuja levyjulkkareita juhlitaan lokakuun 3. Helsingin Ääniwallissa ja keikkaliput tulevat myyntiin Tikettiin torstaina 10. syyskuuta klo 10. Konsertti järjestetään rajatulla kapasiteetilla, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollista.

Julkaisun jälkeen virallisen albumilistan viidennelle sijalle noussut ”Silmät kii” sai kriitikoilta ja kuuntelijoilta positiivisen vastaanoton. Albumin vastaava tuottaja on jyväskyläläinen nuori lupaus Aaro630, ja vierailijoina kuullaan TIPPA, Justsesomali ja Gettomasa. Albumi julkaistiin myös vinyylinä ja 200kpl painos myytiin ennakkoon loppuun. Artisti itse kommentoi albumiaan näin: 

”Levyn tekeminen oli inspiroivaa ja opettavaista. Tein tän todistaakseni taitoni sekä itselleni että muille, ja sain kasaan kokonaisuuden minkä toivon rohkaisevan muitakin uskomaan itseensä. Tekoprosessin loppu oli vaikein ja valmiista albumista irti päästäminen oli haastavaa, mutta vapauttavaa. Nyt kuulijat pääsevät lähemmäs minua ja saan antaa heille jotain, mikä on minulle tärkeää.”

LAURI HAAV
La 3.10.2020
Helsinki, Ääniwalli
Liput myyntiin torstaina 10.9.2020 klo 10
- ennakkoon Tiketistä alk. 15 EUR
- ovelta 17 EUR

Takaisin