JVG ESIINTYY VAPPUNA VIRTUAALITODELLISUUDESSA HELSINGIN SENAATINTORILLA – YLEISÖ PÄÄSEE MUKAAN MYÖS AVATTARINA

Suomen suosituin popyhtye JVG esiintyy vappuaattona virtuaalitodellisuudessa. Pelimaailmasta tuttuja elementtejä hyödyntävän keikkaelämyksen tarjoavat Helsingin kaupunki, virtuaaliteknologiaan erikoistunut Zoan sekä Fullsteam Agency. Koronakaranteenissa vietettävän etävapun tapahtumapaikkana toimii virtuaalitodellisuuteen rakennettu Helsingin Senaatintori. Keikkaa voi seurata 30.4. klo 19 alken osoitteissa www.helsinkikanava.fi ja www.burst.fi.

”Ensi viikolla juhlitaan kaikkien aikojen etävappua, ja ihan mahtavaa, että me voidaan tällä tavalla bailata teidän kanssa! Tää on se keikka, kun ikuinen vappu muuttuu kotoisaksi etävapuksi ja tuodaan vähän juhlaa tähän poikkeukselliseen kevääseen. Nyt tehdään historiaa viettämällä vappua kotoa käsin, mutta silti yhdessä”, JVG fiilistelee tulevaa vappukeikkaa.

Live-kokemus on rakennettu Zoanin kehittämän Burst Live -teknologia-alustan päälle. Yleisö liittyy keikalle omalla älypuhelimella tai tietokoneella ja pääsee näin mukaan 3D-mallinnetulle Senaatintorille. Keikalle kirjautuneet ihmiset voivat valita itselleen avattaren ja hyvällä tuurilla nähdä siis myös itsensä torilla juhlimassa! yleisöä kannustetaan reagoimaan elein, suosionosoituksin tai emojein, jotka välittyvät studiossa esiintyville artisteille reaaliajassa.

JVG – IKUINEN VAPPU 
To 30.4.2020 klo 19, Virtuaalinen Helsinki 
Live-keikka koettavissa osoitteissa: www.helsinkikanava.fi ja www.burst.fi
Tallenne katsottavissa 48 tuntia keikan jälkeen. 

Lisätietoja:
FULLSTEAM AGENCY / Liina Rislakki (040 706 0286, liina@fullsteam.fi) 
HELSINGIN KAUPUNKI / ​ Sanna Forsström (040 531 3713, sanna.forsstrom@hel.fi)
ZOAN / Miikka Rosendahl (040 963 0409) tai Laura Olin (040 351 6808, etunimi.sukunimi@zoan.fi)

JVG:n haastattelupyynnöt:
WARNER MUSIC FINLAND / Noora Kärki (044 981 1633, noora.karki@warnermusic.com) 

Takaisin