FULLSTEAM JUHLII 20-VUOTISTA TOIMINTAANSA

Vuonna 2002 perustettu Fullsteam viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden aikana on luvassa paljon suurkonsertteja, festivaaleja, areena- ja klubikeikkoja, levyjulkaisuja sekä muita juhlan aiheita.

Suomen johtavan livetoimijan Fullsteam Agencyn juhlavuoden kohokohtiin lukeutuvat esimerkiksi Ed Sheeranin ja Hassisen Koneen stadionkonsertit sekä Sideways-, Provinssi-, Knotfest- ja Punk in Drublic -festivaalit. Ulkomaisten esiintyjien ohella Fullsteam Agency edustaa noin 100 kotimaista artistia JVG:stä ElastiseenStam1nasta SANNIin ja Von Hertzen Brotherista Asaan. Asemansa vakiinnuttaneiden nimien lisäksi Fullsteam Agency toimii kotina myös Isaac Senenpehmoainon ja Oliveran kaltaisille nouseville tähdille.

”Fullsteamilla on alkuvuosistaan lähtien ollut lipunkantajan rooli suomalaisella ja kansainvälisellä musiikkikentällä niin uusien artistien esittelijänä ja kestävien artistiurien rakentajana kuin monimuotoisten ja laadukkaiden live-kokemusten tarjoajana. Vaikka moni asia alalla on 20 vuodessa muuttunut ja Fullsteamin toiminnan mittakaava on samalla kasvanut harppauksin, teemme kaikki Fullsteam-perheessä edelleen suurella rakkaudella töitä samojen perusasioiden eteen ja arvojemme mukaisesti”, Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen toteaa.

Fullsteam aloitti toimintansa Fullsteam Records -levy-yhtiönä ja on sittemmin laajentunut myös konsertteja ja festivaaleja järjestäväksi Fullsteam Agency -ohjelmatoimistoksi, manageri- ja music supervisor -toimintaan keskittyväksi Fullsteam Management -yhtiöksi sekä kustannusyhtiö Fullsteam Publishingiksi.

Myös Fullsteam Management viettää parhaillaan 10-vuotisjuhlia. Toimintansa aikana yhtiö on saanut kunnian työskennellä useiden eturivin artistien sekä managerien kanssa, mukaan lukien myös viihdealan ammattilaiset. Nykyisin yhtiön liiketoiminnan ytimessä on manageritoiminnan ohella music supervisor -puolen laajentaminen sekä tiivis yhteistyö Red Carpet -elokuvafestivaalin kanssa.

Fullsteam Recordsin artisteista esimerkiksi RuusutPariisin Kevät ja Ismo Alanko valmistelevat parhaillaan uutta musiikkia.

Poimintoja Fullsteamin juhlavuoden 2022 ohjelmistosta:

The War on Drugs (US)
22.3. Helsinki, Jäähalli 

Sparks (US)
3.5. Helsinki, Kulttuuritalo 

The Sounds (SE)
3.–7.5. Suomen-kiertue 

Khalid (US)
10.5. Helsinki, Jäähalli 

Yungblud (UK)
26.5. Helsinki, Kulttuuritalo 

Social Distortion (US)
7.6. Helsinki, Jäähalli 

Hanson (US)
8.6. Helsinki, Kulttuuritalo 

Punk in Drublic -festivaali
8.6. Turku, Linnanpuisto 

Gogol Bordello (US)
11.6. Helsinki, Kulttuuritalo 

Bianca Del Rio (US)
16.6. Helsinki, Kulttuuritalo 

Sideways-festivaali
16.–18.6. Helsinki, Nordis 

Tom Odell (US)
21.6. Helsinki, Kulttuuritalo 

Provinssi-festivaali
30.6.–2.7. Seinäjoki, Törnävänsaari 

Monster Magnet (US)
9.7. Helsinki, Tavastia 

Hassisen Kone
30.7. Tampere, Ratinan stadion 

Knotfest-festivaali
12.–13.8. Turku 

Ed Sheeran (UK)
20.–21.8. Helsinki, Olympiastadion 

Future Islands (US)
29.8. Helsinki, Kulttuuritalo 

Jon Hopkins Ensemble (UK)
5.9. Helsinki, Musiikkitalo 

Einstürzende Neubauten (DE)
30.9. Helsinki, Kulttuuritalo 

Carpenter Brut (FR)
20.10. Helsinki, Kulttuuritalo 

Arch Enemy (SE) + Behemoth (PL)
2.11. Helsinki, Jäähalli 

+monia muita & paljon lisäyksiä luvassa

Takaisin