FULLSTEAM ETSII VISUAALISEN JA DIGITAALISEN MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA

Kuuluuko opintoihisi tai urasuunnitelmiisi harjoittelujaksoja? Janoatko päästä kokemaan, kuinka tapahtumia suunnitellaan, markkinoidaan ja tuotetaan? 

Haemme kevät-kesäkaudelle 2024 visuaalisen ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa, jonka vahvuudet löytyvät graafisen suunnittelun ja digitaalisen muotoilun sekä tuotannon puolelta.

Fullsteamilla pääset näköalapaikalle markkinoinnin huipputiimiimme oppimaan festivaalien, tapahtumien ja konserttien markkinointiviestinnän periaatteista sekä suunnittelemaan että toteuttamaan aineistoja monikanavaisesti digitaalisille alustoille.

 

Harjoittelun kesto voidaan sopia tarpeen mukaan, mutta mieluusti vähintään 3 kk. Harjoittelusta maksetaan korvaus. Meille voi hakea myös Kelan tukemaan työharjoitteluun, jonka hakemisessa ohjeistaa TE-toimisto.

Mikäli tämä kuulostaa mielestäsi kiinnostavalta mahdollisuudelta, niin laita avoin hakemuksesi, CV’si ja portfoliosi tulemaan meille pikaisesti. Haku on auki tiistaihin 9.4.2024, jonka jälkeen ilmoitamme hakijoille jatkosta. 

Lähetä hakemuksesi tai mahdolliset lisäkysymyksesi osoitteeseen iida@fullsteam.fi

 

Takaisin