FULLSTEAM AGENCY ETSII TIIMIINSÄ TALOUDEN JA HALLINNON ASSISTENTTIA

Ohjelmatoimisto sekä konsertti- ja festivaalijärjestäjä Fullsteam Agency etsii tiimiinsä talouden ja hallinnon assistenttia.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu Fullsteam Agencyn päivittäisten talousasioiden hoitaminen Controllerimme apuna sekä tiiviissä yhteistyössä tilitoimistomme kanssa. Avustat meitä myös muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Tulet työskentelemään konserttien, festivaalien ja kiertueiden talousasioiden parissa, joten hallitset perusteet esimerkiksi osto- ja myyntireskontrasta, arvonlisäverotuksesta, palkkalaskennasta sekä matka- ja kululaskutuksesta.

Ymmärrät musiikkibisneksen lainalaisuudet ja osaat tarvittaessa neuvoa henkilökuntaamme ja artistejamme talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Olet sosiaalisesti lahjakas ja tulet toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta taloushallinnon työtehtävistä.

Työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoive viimeistään ti 11.2.2020 sähköpostitse osoitteeseen tuomo@fullsteam.fi.


Fullsteam Agency on vuosittain mukana yli 1000 tapahtuman järjestelyissä klubeilta stadioneille. Tuomme maahan suuren määrän ulkomaisia esiintyjiä, edustamme noin sataa kotimaista artistia sekä järjestämme festivaaleja. Työskentelemme niin vaihtoehtomusiikin marginaalinimien kuin maailman tunnetuimpien supertähtien kanssa. Fullsteam Agency on osa FKP Scorpio -konsernia. Lisätietoa meistä: www.fullsteam.fi

Takaisin