ENSI KESÄÄN SIIRTYNEEN PUNK IN DRUBLIC -FESTIVAALIN OHJELMA SELVILLÄ

Koronaviruksen vuoksi kesään 2021 siirtynyt Punk in Drublic -festivaalikiertue on julkistanut ohjelmistonsa. Turussa Vanhalla Suurtorilla 10.6.2021 järjestettävä ensimmäinen Suomen Punk in Drublic on jo loppuunmyyty.

Festivaalin pääesiintyjänä nähdään runsaan vuosikymmenen odotuksen päätteeksi Suomeen saapuva NOFX, jonka vuonna 1994 ilmestyneen klassikkoalbumin mukaan Punk in Drublic -kiertue on myös nimetty. Poliittisesti kantaaottavana ja humoristisista kappaleistaan tunnettu nelikko on skatepunkin kaikkien aikojen merkittävimpiä nimiä.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Me First and the Gimme Gimmes on punkrockin superkokoonpano, ja yhtyeen riveissä on vuosien aikana vaikuttanut lukemattomia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin, Bad Religionin ja Foo Fightersin riveistä.

Ennen vuonna 2005 käynnistynyttä soolouraansa hardcorepunk-yhtye Million Deadin keulahahmona vaikuttanut Frank Turner on yksi nykypäivän menestyneimpiä folkpunk-muusikoita. Punk in Drublicissa artisti esiintyy The Sleeping Souls -yhtyeensä tukemana. Ohjelmiston täydentävät melodista skatepunkia soittava Face to Face, ruotsalainen punkrock-bändi The Baboon Show sekä DIY-hengessä ”thrashgrassiksi” nimeämäänsä punkia soittava Days N' Daze, jonka uusin albumi ”Show Me The Blueprints” ilmestyi tänä keväänä Fat Wreck -levymerkin kautta.

Vuoden 2020 Punk in Drubliciin ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan myös kesän 2021 tapahtumassa eli niitä ei tarvitse vaihtaa uusiin tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Liput voi halutessaan myös palauttaa ostopaikkaan (Lippupiste, Tiketti tai Ticketmaster). Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 30.6.2020, ja lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

Punk in Drublic:
NOFX (US), ME FIRST AND THE GIMME GIMMES (US), FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS (UK), THE BABOON SHOW (SE), FACE TO FACE (US), DAYS N’ DAZE (US), ANAL THUNDER

To 10.6.2021 Turku, Vanha Suurtori

LIPUT:
LOPPUUNMYYTY
Mahdolliset palautusliput tulevat myyntiin myöhemmässä ajankohdassa
Ikäraja: 18 vuotta

www.punkindrublicfest.com 
www.sunbornlive.fi 
www.fullsteam.fi

Promoottorit: 
FULLSTEAM / Rauha Kyyrö (050-546 8187, rauha@fullsteam.fi)
SUNBORN LIVE / Pietu Sepponen (044-5566113, pietu.sepponen@sunborncatering.com)

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Johannes Kinnunen (041-5336211, johannes@fullsteam.fi)

Takaisin