JAAKKO EINO KALEVI AINUTLAATUISELLE KEIKALLE KORJAAMOLLE

Maailmalla kulttimainetta nauttiva indie-tähti, säveltäjä-muusikko Jaakko Eino Kalevi soittaa ainutlaatuisen keikan loppuvuodesta Helsingissä 22. marraskuuta ilmestyvän EP-julkaisunsa ”Dissolution” tiimoilta. Korjaamolla lauantaina 14. joulukuuta toteutuvan elektronisen musiikin illan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Suomen Ariel Pinkiksi, Cut Copyksi, Sebastian Tellieriksi sekä Steely Daniksi tituleerattu artisti on tuoreimmissa julkaisuissaan onnistunut ansioituneesti toteuttamaan maailmanluokan tekemisen meininkiä omaa kotikutoisen uniikkia fiilistään kadottamatta. Kalevin musiikissa on kuultavissa konerumpufillien ja hienovaraisten syntetisaattorisoundien ryydittämiä psykedelelisiä indie rock -fiiliksiä.


Maailmalla laajasti kiertävä ja vain harvakseltaan kotimaassa keikkaileva Jaakko Eino Kalevi on tehnyt Suomessa lähinnä vain pistokeikkoja ja esiintynyt festivaaleilla. Harvinaislaatuisella Helsingin-keikalla on odotettavissa läpileikkaus artistin mielenkiintoiseen uraan 22. marraskuuta Domino Recordsin kautta ilmestyvän minialbumin "Dissolution" raidoilla täydennettynä.

Jaakko Eino Kalevi,
la 14.12.2019 Helsinki, Korjaamo

Liput myynnissä nyt
- ennakkoon Tiketistä alk. 18 EUR

- ovelta 20 EUR

Takaisin