Lisätiedot

William Fitzsimmons (US)

Upeaääninen, vaikuttavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä William Fitzsimmons palaa Suomeen keväällä 2022. Jo useamman loppuunmyydyn konsertin maassamme uransa aikana soittanut indie-/folk-lahjakkuus nähdään Helsingin G Livelabissa torstaina 19. ja Tampereen G Livelabissa perjantaina 20. toukokuuta 2022. Konserttien liput ovat myynnissä nyt Tiketissä ja G Livelabissa. Lämppärinä keikalla nähdään norjalainen indie/-soul-artisti Beharie.

Sufjan Stevensin ja Iron & Winen kaltaisiin indie-tekijöihin verratusta William Fitzsimmonsista on kasvanut tunnelmallisen ja intiimin folk-musiikin kärkinimi, joka on kerännyt mm. Rolling Stonen, Billboardin ja Q Magazinen huomiota. Riipaisevan henkilökohtaisista sekä kokemuksistaan mielenterveystyössä ammentavista lyriikoistaan tunnetun pittsburgilaisartistin tuotannossa akustinen folk-maailma täydentyy pehmeällä, käheän kuiskaavalla laulusoundilla.

William Fitzsimmonsilta on ilmestynyt lähes parin vuosikymmen aikana toistakymmentä levyjulkaisua, joiden kappaleita on kuultu myös useammissa kansainvälisissä tv-sarjoissa. Viimeisin täyspitkä studioalbumi, vuoden 2018 ”Mission Bell” saa toivotun seuraajansa kesäkuussa 2021 julkaistavasta ”Ready The Astronaut” -levystä. G Livelabin keikoilla tullaan siis kuulemaan myös uuttaa tuotantoa, jota artisti itse on kuvaillut testamentiksi, jolla hän päästää irti myrskyisästä menneisyydestään.

Booking: Artemi Remes

promokuvat: https://www.fullsteam.fi/fi/press


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

FULLSTEAM

- Artemi Remes (050-3744626, artemi@fullsteam.fi)

- Anna Mäkelä (050-5814153, anna@fullsteam.fi)

  • — Helsinki | G Livelab

    BEHARIE (NO)

    Liput myynnissä Tiketissä ja G Livelabissa, alk 26 EUR

  • — Tampere | G Livelab

    BEHARIE (NO)

    Liput myynnissä Tiketissä ja G Livelabissa, alk 26 EUR