Lisätiedot

William Fitzsimmons (US)

Valitettavasti William Fitzsimmonsin ensi viikon Helsingin ja Tampereen konsertit peruuntuvat aikatauluista johtuvan ristiriidan takia. Ostetut ennakkoliput voi palauttaa 1.7.2022 mennessä. Artisti pahoittelee tätä tilannetta sydämensä pohjasta. Voit myös halutessasi vaihtaa lippusi G Livelabin lahjakorttiin. Tiketin kautta lipun ostaneet voivat palauttaa liput Tiketin palvelupisteeseen tai nettisivujen kautta.

---

Sufjan Stevensin ja Iron & Winen kaltaisiin indie-tekijöihin verratusta William Fitzsimmonsista on kasvanut tunnelmallisen ja intiimin folk-musiikin kärkinimi, joka on kerännyt mm. Rolling Stonen, Billboardin ja Q Magazinen huomiota. Riipaisevan henkilökohtaisista sekä kokemuksistaan mielenterveystyössä ammentavista lyriikoistaan tunnetun pittsburgilaisartistin tuotannossa akustinen folk-maailma täydentyy pehmeällä, käheän kuiskaavalla laulusoundilla.

William Fitzsimmonsilta on ilmestynyt lähes parin vuosikymmen aikana toistakymmentä levyjulkaisua, joiden kappaleita on kuultu myös useammissa kansainvälisissä tv-sarjoissa. Viimeisin täyspitkä studioalbumi, vuoden 2018 ”Mission Bell” saa toivotun seuraajansa kesäkuussa 2021 julkaistavasta ”Ready The Astronaut” -levystä. G Livelabin keikoilla tullaan siis kuulemaan myös uuttaa tuotantoa, jota artisti itse on kuvaillut testamentiksi, jolla hän päästää irti myrskyisästä menneisyydestään.

Booking: Artemi Remes

promokuvat: https://www.fullsteam.fi/fi/press


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

FULLSTEAM

- Artemi Remes (050-3744626, artemi@fullsteam.fi)

- Anna Mäkelä (050-5814153, anna@fullsteam.fi)

Ei tulevia keikkoja