Lisätiedot

Welcome to Night Vale (US)

WELCOME TO NIGHT VALE -SHOW SIIRTYY ELOKUULLE

Welcome to Night Valen ”Haunting of Night Vale” -Euroopan-kiertue on siirretty, ja esitys saapuu Helsingin Savoy-teatteriin lauantaina 15.8.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uuden päivämäärän esitykseen. Jos uusi päivämäärä ei sovi, liput voi palauttaa ostopaikasta riippumatta (Lippupiste / Savoy-teatteri) 31.5.2020 mennessä osoitteeseen https://web.lippu.fi/palautus.

--

Joseph Finkin ja Jeffrey Cranorin luomaa, Lounais-Yhdysvalloissa sijaitsevan Night Vale -pikkukaupungin kummallisiin tapahtumiin keskittyvää tiivistunnelmaista Welcome to Night Vale -podcastia on julkaistu jo 150 jakson verran vuodesta 2012 lähtien. 

Welcome to Night Vale -sarja pohjautuu yöradion toimittajaa esittävän Cecil Baldwinin surrealistis-absurdeihin radiolähetyksiin, jossa jokainen salaliittoteoria on tosi. Lähetysten tarinoita kaupunkilaisten ihmissuhdekiemuroista, yliluonnollisista mysteereistä ja musiikin keinoin esitetyistä sääraporteista on verrattu muun muassa Twin Peaksiin ja Stephen Kingin tuotantoon. 

Toukokuussa Savoyssa nähtävän show’n uniikki tarina on luotu vain tätä kiertuetta varten, sitä ei tulla kuulemaan podcastin jaksona. Cecil Baldwin tähdittää sarjalle ominaisesti yleisöä yllätyksellisesti osallistavaa ja lähelle stand up -komiikkaa muovautuvaa esitystä. Suomessa kaksi kertaa aikaisemmin vieraillut Welcome to Night Vale -kiertue on kerännyt täysiä saleja uskollista kuulijakuntaa. 

Esitykselle ei ole ikärajaa ja se on englanninkielinen. 

WELCOME TO NIGHT VALE (US) 
La 15.8.2020
Helsinki, Savoy-teatteri

Liput:
- ennakkoon Lippupisteestä alk. 28 EUR
- ovelta 29 EUR

Booking: Aino-Maria Paasivirta

Info:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

 • — Helsinki | Savoy-teatteri

  Peruttu / Cancelled

  Tapahtuma peruuntuu vallitsevan koronavirustilanteen takia.

  
Ostetut liput voi palauttaa ostopaikasta riippumatta (Lippupiste / Savoy-teatteri) 28.2.2021 asti osoitteeseen https://web.lippu.fi/palautus.
  Lippukauppa on myös yhteydessä oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen lippujen palautukseen liittyen.

  Huomioithan, että lippukaupoilla on tällä hetkellä ruuhkaa, joten palautusten käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

Ei tulevia keikkoja