Lisätiedot

Von Hertzen Brothers

Kotimaisen rockin kiistattomiin kärkinimiin lähes 20 vuoden ajan lukeutunut Von Hertzen Brothers tekee odotetun paluun ensi keväänä.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen on innoissaan tulevista keikoista ennen levytystaukoa: “Vaikka ajatuksemme ovat paljolti jo tulevassa, mietimme, että olisi hauskaa soittaa vielä muutamia keikkoja ennen telakoitumista. Kuka nyt venheen telakalle nostaisi ennenkun vedet ovat kylmenneet ja luonnon värit haalistuneet?” 

Von Hertzen Brothersin edellisen albumin “War Is Over” myötä tehty menestyksekäs kiertue päättyi joulukuussa 2018. Sen jälkeen Von Hertzenin veljekset Mikko, Kie ja Jonne ovat paitsi aloittaneet uusien kappaleiden kirjoittamisen, myös esiintyneet yhdessä rumpali Sami Kuoppamäen ja Kingston Wallin alkuperäisjäsen Jukka Jyllin kanssa ilmiömäisen suosituilla Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB -keikoilla. 

Booking: Toni Ritonen, Ari Koskinen

Production: Heikki Häkkinen

PR:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 8460116
nora.norrlin@liekkipromotion.com 

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

 • — Helsinki | Kulttuuritalo

  VON HERTZEN BROTHERS ESIINTYY KULTTUURITALOLLA HUHTIKUUSSA

  Kotimaisen rockin kiistattomiin kärkinimiin lähes 20 vuoden ajan lukeutunut Von Hertzen Brothers tekee odotetun paluun ensi keväänä. Parhaillaan kahdeksatta albumiaan valmisteleva yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 9. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 4. joulukuuta.

  Ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa, että pitkän keikkatauon jälkeen päästään juhlistamaan lavoille meidän 20v juhlavuotta. Kollegoiden tapaan meidänkin suunnitelmat on jouduttu laittamaan uusiksi moneen kertaan. Uskomme kuitenkin, että huhtikuussa 2021 nyt työpöydällä oleva kahdeksas albumi on jo saatu valmiiksi ja pääsemme toteuttamaan Kultsan keikan turvallisesti kaikki mahdolliset rajoitukset huomioiden. Tämä tulee olemaan spesiaali lähtölaukaus, joka avaa meidän juhlavuoden ja luvassa on myös uusia VHB biisejä. Nyt vaan maski naamalla tuulta päin ja katse visusti kohti kevättä ja sen tulevaa mahtavuutta. Ihanaa päästä nauttimaan siitä livemusan äärellä”, kertoo laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen yhtyeen tunnelmista. 

  Intensiivisen latautuneista keikoistaan tunnettu Von Hertzen Brothers nähtiin edellisen kerran suomalaisyleisön edessä syyskuussa 2019 loppuunmyydyllä Tavastialla. Samana vuonna Von Hertzenin veljekset nähtiin yhdessä Sami Kuoppamäen ja Jukka Jyllin kanssa loppuunmyydyillä Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB -keikoilla.

  VON HERTZEN BROTHERS
  Kulttuuritalo, Helsinki pe 9.4.2021

  LIPUT: 
  Myyntiin Ticketmasterissa pe 4.12.2020 klo 9
  - alk. 35 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

  Lippuja myydään rajoitettu määrä ja konsertissa noudatetaan kaikkia ajantasaisia viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. 

 • — Vaasa | Vaasa Festival