Lisätiedot

Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers kiertää kesällä 2019 kotimaassa sekä ulkomailla. Bändin kesäkiertue alkaa perjantaina 3. toukokuuta Floridan RoSfesteiltä ja kattaa yhteensä 15 festivaali -ja klubikeikkaa. Kotimaan osalta kiertue huipentuu Helsingin Tavastia-klubille lauantaina 14. syyskuuta.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen on innoissaan tulevista keikoista ennen levytystaukoa: “Vaikka ajatuksemme ovat paljolti jo tulevassa, mietimme, että olisi hauskaa soittaa vielä muutamia keikkoja ennen telakoitumista. Kuka nyt venheen telakalle nostaisi ennenkun vedet ovat kylmenneet ja luonnon värit haalistuneet?” 

Von Hertzen Brothersin edellisen albumin “War Is Over” myötä tehty menestyksekäs kiertue päättyi joulukuussa 2018. Sen jälkeen Von Hertzenin veljekset Mikko, Kie ja Jonne ovat paitsi aloittaneet uusien kappaleiden kirjoittamisen, myös esiintyneet yhdessä rumpali Sami Kuoppamäen ja Kingston Wallin alkuperäisjäsen Jukka Jyllin kanssa ilmiömäisen suosituilla Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB -keikoilla. 

Booking: Toni Ritonen, Ari Koskinen

Production: Heikki Häkkinen

PR:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 8460116
nora.norrlin@liekkipromotion.com 

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja