View julkaisi perjantaina 18.10. uuden singlen ”J. Gotti”, joka on ensimmäinen uusi julkaisu vuoden 2017 ylistetyn ”Leave a Comment” -debyyttialbumin sekä sitä seuranneiden Suomen- ja Keski-Euroopan kiertueiden jälkeen. ”J. Gotti” ennakoi keväällä 2020 julkaistavaa EP:tä, jolla View on lähtenyt venyttämään ominaissoundinsa rajoja:

”Oon lähtenyt tekemään uusia biisejä sillä ajatuksella, että View’llä ei ole mitään rajoja. En halua tehdä samoja biisejä uudestaan vaan oppia ja kokeilla koko ajan uutta. Tulevilla biiseillä laulan entistä enemmän melodisia osuuksia enkä ole välittänyt mistään genreistä. Mun visio ja musiikillinen estetiikka on niin vahva, että lopputulos kuulostaa silti View’ltä. Tulevalla EP:llä mennään kuitenkin täysin uudelle tasolle. Luulen, että jengi tulee yllättymään siitä mitä kaikkea View voi olla”, kuvailee View eli Juuso Ruohonen.

Tummanpuhuvan ja hypnoottisen View-maailman keskiössä ovat henkilökohtaiset ja syväluotaavat tekstit:

”Tulevien biisien sanoitukset on tosi henkilökohtaisia kuten aina, ja biiseissä mennään syvälle ihmismieleen, psyykeongelmiin, itsensä etsimiseen ja itsetuhoisuuteen. J. Gotti on syntynyt itsensä tutkimisen tuloksena. Biisi kannustaa löytämään oman persoonallisen tien mitä kulkea ja luottamaan siihen vaikka välillä tulis takaiskuja. Mulla kesti 27 vuotta tajuta, että trendit, materialismi ja muiden seuraaminen on yhdentekeviä juttuja. Jokainen ihminen on yksilö ja kaikki erilainen ja yhteiskunnan normien ulkopuolinen on tosi kaunista. Kaikki muu ympärillä on silmänlumetta.”

View on 28-vuotias artisti, jota on kuvailtu suomalaisen englanninkielisen rapin ykkösnimeksi. Vahvan visuaalinen, elokuvallinen, tyylikäs ja moderni View-maailma on kerännyt kiitosta Suomen lisäksi myös ulkomailla. View’n ”Avalon” -EP sekä debyyttialbumi ”Leave a Comment” ovat keränneet ylistäviä arvioita ja vieneet View’n keikkalavoille ympäri Eurooppaa.    

Booking: Rauha Kyyrö

Production: Joona Teittinen

Manager: 
Martin Linnankoski
045 634 6656
martin.vildmusic.com

PR:
Sony Music / Tommi Saarikoski
040 532 7345
tommi.saarikoski@sonymusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja