Lisätiedot

Tom Rosenthal (UK)

KEIKKA ON SIIRTYNYT. Konsertti järjestetään Helsingin On the Rocksissa 6.5. 2022.

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ TOM ROSENTHAL HELSINKIIN TOUKOKUUSSA 2022

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tom Rosenthal saapuu Helsinkiin. Bon Iverin, José Gonzálezin ja Father John Mistyn musiikillisia jalanjälkiä kulkeva indie folk -artisti konsertoi On The Rocks -klubilla perjantaina 6. toukokuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.  Jo ennakkoon lokakuun keikalle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi keikkapäivä ei käy, niin ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan 31.12.2020 mennessä.

Tom Rosenthalin tuotanto kumpuilee eeppisiä balladeja, jotka on maustettu niin kaihoisalla herkkyydellä kuin huumorillakin. Rosenthal on ansioitunut Youtubessa keräten muun muassa European Independent Film Festival -palkituille musiikkivideoilleen yli 65 miljoonaa katselukertaa. Spotifyssa miehen musiikki on soinut reippaat 160 miljoonaa kertaa. Miehen viimeisin pitkäsoitto "Z-Sides” ilmestyi lokakuussa 2018.

Alati kasvavaa fanikuntaa lukuisilla julkaisuillaan kerännyt Tom Rosenthal on aloittanut keikkailun vasta kuluvan vuoden alussa ja esitteleekin nyt konserteissaan monivuotisen uransa hittejä monipuolisesti. Hän kertoo, että keikoilta on odotettavissa intiimejä hetkiä, paljon hauskuutta sekä monia tilaisuuksia yleisölle osallistua illan tapahtumiin. 

TOM ROSENTHAL (UK)
Pe 6.5.2022 Helsinki, On The Rocks
- ennakkoon TIKETTI alk. 19,50 EUR
- ovelta 20 EUR

Booking: Artemi Remes

Info:
Minette Ristikari
040 5592698
minette@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja