Lisätiedot

Tom Rosenthal (UK)

KEIKKA ON SIIRTYNYT. Konsertti järjestetään Helsingin On the Rocksissa 6.5. 2022.

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ TOM ROSENTHAL HELSINKIIN TOUKOKUUSSA 2022

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tom Rosenthal saapuu Helsinkiin. Bon Iverin, José Gonzálezin ja Father John Mistyn musiikillisia jalanjälkiä kulkeva indie folk -artisti konsertoi On The Rocks -klubilla perjantaina 6. toukokuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.  Jo ennakkoon lokakuun keikalle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi keikkapäivä ei käy, niin ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan 31.12.2020 mennessä.

Tom Rosenthalin tuotanto kumpuilee eeppisiä balladeja, jotka on maustettu niin kaihoisalla herkkyydellä kuin huumorillakin. Rosenthal on ansioitunut Youtubessa keräten muun muassa European Independent Film Festival -palkituille musiikkivideoilleen yli 65 miljoonaa katselukertaa. Spotifyssa miehen musiikki on soinut reippaat 160 miljoonaa kertaa. Miehen viimeisin pitkäsoitto "Z-Sides” ilmestyi lokakuussa 2018.

Alati kasvavaa fanikuntaa lukuisilla julkaisuillaan kerännyt Tom Rosenthal on aloittanut keikkailun vasta kuluvan vuoden alussa ja esitteleekin nyt konserteissaan monivuotisen uransa hittejä monipuolisesti. Hän kertoo, että keikoilta on odotettavissa intiimejä hetkiä, paljon hauskuutta sekä monia tilaisuuksia yleisölle osallistua illan tapahtumiin. 

TOM ROSENTHAL (UK)
Pe 6.5.2022 Helsinki, On The Rocks
- ennakkoon TIKETTI alk. 19,50 EUR
- ovelta 20 EUR

Booking: Artemi Remes

Info:
Minette Ristikari
040 5592698
minette@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

 • — Helsinki | On the Rocks

  TOM ROSENTHAL (UK)
  Su 15.03.2020 Helsinki, On The Rocks
  - ennakkoon TIKETTI alk. 19,50 EUR
  - ovelta 20 EUR

  Tom Rosenthalin alun perin maaliskuulle suunniteltu keikka on siirretty koronavirusepidemian vuoksi lokakuulle. Keikka toteutuu maanantaina 12.10.2020. Jo ostetut liput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Jos et pääse ilmoitettuna päivänä paikalle, löydät lippujen palautusohjeet alta.

  Pahoittelemme tilannetta ja tästä aiheutunutta häiriötä. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Ostetut liput voi myös palauttaa Tikettiin:
  Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.
  Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

  Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Ei tulevia keikkoja