Lisätiedot

The Rose (KR)

Huippusuosittu eteläkorealainen indierock-yhtye The Rose saapuu Suomeen. Yhtye konsertoi Helsingin jäähallissa heti kevään kynnyksellä, keskiviikkona 13. maaliskuuta. Liput hartaasti odotetulle keikalle tulevat myyntiin tiistaina 5. joulukuuta klo 10 Lippu.fissä.  

Valoa ja pimeää, suuria tunteita ja rehellisiä, englannin- ja koreankielisiä lyriikoita rock-soinnuin rytmitetyssä musiikissaan saumattomasti yhteen punova The Rose on saavuttanut viime vuosina valtaisan suosion. Ympäri maailmaa keikkailleen yhtyeen fanikunta on huima, ja toinen kokopitkä albumi ”DUAL” näki päivänvalon syyskuussa suosionosoitusten saattelemana. Albumilta julkaistua ”Back To Me” -singleä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli 24 miljoonaa kertaa. The Rolling Stone kuvaili arviossaan albumilla kuuluvan muun muassa Fleetwood Macin ja The Smithsin vaikutteet, ollen silti täysin omaleimaista. Yhtyeen tekemisen ytimessä säilyy läpi tuotannon ja keikkojen sen jäsenten välinen ystävyys.  

Vuonna 2017 perustetun The Rosen muodostavat neljä lahjakasta jäsentä: laulaja-kitaristi Woosung, laulaja ja multi-instrumentalisti Dojoon, basisti Jaehyeong sekä rumpali Hajoon. Yhtye julkaisi ensimmäisen kokopitkän albuminsa ”HEAL” vuonna 2022 ja suitsutettu albumi nousi Billboardin Heatseekers-listan neljännelle sijalle. Unohtumattoman sähköiset live-esiintymiset, sieluun iskevä musiikki ja faneille omistautuminen ovat kasvattaneet yhtyeen Black Roseksi nimeämän fanikunnan massiiviseksi ja tehneet The Rosesta yhden Etelä-Korean suosituimmista yhtyeistä.   

Booking: Aino-Maria Paasivirta

 • — Helsinki | Helsingin jäähalli

  Saapuminen konserttiin:  
  The Rose -yhtyeen konserttiin Helsingin jäähalliin on odotettavissa tuhansia asiakkaita, eikä tapahtumajärjestäjällä ole mahdollisuutta vuoronumerollisen jonotusjärjestelmän muodostamiseen. Jonottaminen keikalle on sallittu normaalin käytännön mukaisesti jäähallin pihalla tapahtumapäivänä keskiviikkona 13. maaliskuuta klo 9 alkaen. Tätä aikaisemmin jäähallin välittömään läheisyyteen saapuminen jonotustarkoituksessa on kielletty, ja tapahtumapaikan järjestyksenvalvojilla on oikeus puuttua tämän ohjeistuksen rikkomiseen. Jäähallin sisätilat eivät ole käytössä ennen sen aukeamista konserttia varten, eikä jonottajia varten ole varattu wc-tiloja.  
  Jonotathan rauhassa toisia asiakkaita kunnioittaen ja siististi, etkä esimerkiksi jätä roskiasi jäähallin ympäristöön. Suosittelemme saapumaan paikalle lähellä ovien avaamisaikaa.  

  Aikataulu: 
  Ovet klo 18.45
  The Rose klo 20.15
  Tapahtuma päättyy viimeistään klo 22.  

  Yleistä:  

  • Konsertin kuvaaminen sallittu vain puhelimella. Järjestelmäkameraa ei saa ottaa mukaan konserttiin.  

  • Katsomoon saa viedä jäähallista ostetun 0,5 litran juomapullon.  

  • Jäähallissa palvelee narikka, johon päällysvaatteet ja tavarat voi jättää konsertin ajaksi.  

   

  Lippuja ei voi ostaa ovelta. Peruslippujen lipunmyynti jatkuu Lippu.fi verkkokaupassa ja myyntipisteillä keikkailtana klo 20.30 asti ja R-kioskeilla klo 19.00 asti, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. VIP-lippujen myynti päättyy sunnuntaina 10.3.2024 klo 23.59.

   

  VIP-asiakkaat:  
  VIP-asiakkaiden sisäänkäynti konserttiin tapahtuu jäähallin VIP-ovista, jotka löytyvät hallin pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta. Alueella tulee olemaan kylttejä ja henkilökunta neuvoo saapumisessa mielellään.  

Ei tulevia keikkoja