Lisätiedot

The Rose (KR)

Huippusuosittu eteläkorealainen indierock-yhtye The Rose saapuu Suomeen. Yhtye konsertoi Helsingin jäähallissa heti kevään kynnyksellä, keskiviikkona 13. maaliskuuta. Liput hartaasti odotetulle keikalle tulevat myyntiin tiistaina 5. joulukuuta klo 10 Lippu.fissä.  

Valoa ja pimeää, suuria tunteita ja rehellisiä, englannin- ja koreankielisiä lyriikoita rock-soinnuin rytmitetyssä musiikissaan saumattomasti yhteen punova The Rose on saavuttanut viime vuosina valtaisan suosion. Ympäri maailmaa keikkailleen yhtyeen fanikunta on huima, ja toinen kokopitkä albumi ”DUAL” näki päivänvalon syyskuussa suosionosoitusten saattelemana. Albumilta julkaistua ”Back To Me” -singleä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli 24 miljoonaa kertaa. The Rolling Stone kuvaili arviossaan albumilla kuuluvan muun muassa Fleetwood Macin ja The Smithsin vaikutteet, ollen silti täysin omaleimaista. Yhtyeen tekemisen ytimessä säilyy läpi tuotannon ja keikkojen sen jäsenten välinen ystävyys.  

Vuonna 2017 perustetun The Rosen muodostavat neljä lahjakasta jäsentä: laulaja-kitaristi Woosung, laulaja ja multi-instrumentalisti Dojoon, basisti Jaehyeong sekä rumpali Hajoon. Yhtye julkaisi ensimmäisen kokopitkän albuminsa ”HEAL” vuonna 2022 ja suitsutettu albumi nousi Billboardin Heatseekers-listan neljännelle sijalle. Unohtumattoman sähköiset live-esiintymiset, sieluun iskevä musiikki ja faneille omistautuminen ovat kasvattaneet yhtyeen Black Roseksi nimeämän fanikunnan massiiviseksi ja tehneet The Rosesta yhden Etelä-Korean suosituimmista yhtyeistä.   

Booking: Aino-Maria Paasivirta

  • — Helsinki | Helsingin jäähalli