Lisätiedot

TesseracT (UK)

BRITTILÄINEN PROGRESSIIVISEN METALLIN KÄRKINIMI TESSERACT PALAA SUOMEEN 

Kesällä 2022 Turussa järjestetyssä Knotfestissa nähty, yksi brittiläisen progemetallin kiinnostavimmista nimistä TesseracT (UK) palaa Suomeen alkuvuodesta 2024. Bändi nähdään suomalaisfanien iloksi sekä Tampereen Tavara-asemalla että Helsingin Tavastialla 9.–10. helmikuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.7.2023 klo 11 Tiketissä. 

TesseracT on ollut yksi djent-metallin pioneeriyhtyeistä genrelle tyypillisillä matalavireisillä kitarasoundeilla sekä raskaan groovaavilla melodioilla. Yhtyeen kappaleet ovat tunnettuja tarinallisuudestaan, jota korostavat niiden tunteikkaat laulumelodiat. Visuaalisuudella ja tarkoin hiotuilla taiteellisillakin konsepteilla vakuuttava TesseracT pääsee oikeuksiinsa erityisesti livenä, ja tästä todisteena on nähty useita monumentaalisia keikkoja.  

Vuoden 2023 aikana julkaistavan “War Of Being” -albumin on lupailtu olevan rohkea ja haastava konseptialbumi, joka kunnioittaa progressiivisen musiikin perinteitä. Suurella intohimolla ja pieteetillä sävelletty albumi on bändin mukaan massiivinen, ja basisti Amos Williams kirjoittaa sen pohjalta parhaillaan myös romaania.  

  • — Helsinki | Tavastia

    Unprocessed (DE) + The Callous Daoboys (US) 

  • — Tampere | Tavara-asema

    Unprocessed (DE) + The Callous Daoboys (US)

Ei tulevia keikkoja