Lisätiedot

Tashi Wada Group feat. Julia Holter & Corey Fogel (US)

Säveltäjä Tashi Wadan johtama Tashi Wada Group (US) saapuu Helsinkiin ensi kertaa alkusyksystä. Pop-suosioon ponnahtaneen säveltäjä Julia Holterin ja perkussionisti Corey Fogelin täydentämä kokoonpano esiintyy 10. syyskuuta G Livelabissa.
 
Japanilaisen muusikkoisänsä Yoshi Wadan kokeellisesta tuotannosta ja erityisesti moniulotteisesta säkkipillin äänimaailmasta ammentava Tashi Wada on kiertänyt kokoamansa trion kanssa Yhdysvaltoja ja Eurooppaa viime vuoden syyskuussa julkaistun ylistetyn “Nue”-albuminsa tiimoilta. Albumin puhtaista elementeistä, yksinkertaisista rakenteista ja kasvavista äänivalleista rakentuvat kappaleet johdattava kuulijansa tutkimaan minuutta muistin, tunteiden ja unien kautta.
 
Wadan omintakeinen, harmonisiin yläsävelsarjoihin, resonanssiin ja dissonanssiin pohjaava tuotanto kumpuaa artistin kokemuksista niin psykoakustiikan, drone- ja mikrotonaalisen musiikin kuin kirkkomusiikinkin parissa.
 
Syksyn ainutlaatuisimpiin taidemusiikin iltoihin lukeutuvan konsertin liput ovat nyt myynnissä G Livelabissa, Lippupisteessä ja Tiketissä.


LIPUT:
- ennakkoon G Livelabista, Lippupisteestä ja Tiketistä alk. 27,50 EUR (sis. narikkamaksu)
- ovelta 25 EUR (sis. narikkamaksu)

Booking: Artemi Remes

Lisätiedot:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja