Lisätiedot

Sunset Rollercoaster (TWN)

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva syntikkapopyhtye Sunset Rollercoaster nauttii kansainvälistä suursuosiota kymmenissä miljoonissa laskettavilla striimiluvuillaan. Vaikka taiwanilaisbändi on meidän leveyspiireillämme vielä hieman tuntemattomampi nimi, kaukaisesta Taipeista Nordikselle saapuvan bändin musiikissa voi kuulla välittömästi heidän kotimaalleen tyypillisen rennon, letkeän ja miellyttävän tunnelman. Kun tähän vielä yhdistää do it yourself -mentaliteetin, on kyseessä live-esiintyminen jollaista ei Suomessa ennen ole nähty.

Päivän biisit -blogi vertasi Sunset Rollercoasterin tunnelmointia esimerkiksi myöskin Sidewaysiin saapuvaan Phoenixiin, Blurista tutun Damon Albarnin soolotuotantoon sekä Vampire Weekendiin.

Sunset Rollercoaster on jo pidemmän aikaa ollut tuttu näky aasialaisilla festarilavoilla, mutta viime aikoina kuhina on levinnyt myös muihin maanosiin. Esimerkiksi loppuvuoden 2022 mittava Pohjois-Amerikan rundi oli loppuunmyyty. Kotimaassaan yhtye on palkittu Golden Melody Award -gaalassa useaan otteeseen, joista viimeisimpänä vuoden yhtye palkinto vuonna 2021. Bändi onkin onnistunut vakiinnuttamaan itselleen vankan fanikunnan, mutta heidän musiikkinsa tavoittaa kuitenkin myös uusia kuulijoita aktiivisesti. Odotamme innolla yhtyeen saamista Suomeen ja nimenomaan Sidewaysiin!

Booking: Artemi Remes

  • — Helsinki | Sideways

    Tarkempi päivä julkaistaan myöhemmin