Lisätiedot

Soul Tattoo

Kymmenen vuoden odotus palkitaan, kun legendaarinen SOUL TATTOO palaa keikkalavoille tänä vuonna! Kitaristi Samuli Laihon ja vokalisti Jussi Sydänmäen johdolla Hearthill-yhtyeen jäsenistöstä koottu rock-kvartetti sai alkunsa 15 vuotta sitten. Rytinää on luvassa, kun parhaana liveaktinakin palkitun yhtyeen rytmisektiossa kuullaan basisti Jukka Kiviniemen rinnalla rumpali Janne Haavistoa.

Sielukkaan tummanpuhuvaa rock’n’roll -räimettä juurevaan grungeen ja bluesiin yhdistelevä Soul Tattoo oli 2000-luvun alun suurimpia ja puhutuimpia tapauksia. Samuli Laihon tarttuvat kappaleet saivat sielukseen Jussi Sydänmäen villit visiot. Jo esikoisalbumillaan Suen ja Rumban kanteen kiitänyt yhtye villitsi myös keikoilla: Provinssirockissa ja Ruisrockissa esiintynyt Soul Tattoo voitti parhaan liveaktin Femma-palkinnon vuonna 2005. Vuonna 2006 julkaistu Pile of Bones kirvoitti ylistäviä arvioita ja toi yhtyeelle keikkoja Hollannissa ja Norjassa – toipa se mukanaan myös keikan Helsingin jäähallilla esiintyneen George Thorogoodinlämppärinä. 

Soul Tattoon liekki paloi kirkkaasti, mutta nopeasti. Vuonna 2008 julkaistun kolmoisalbumi Malagan jälkeen yhtye pakkasi pillit pussiinsa. Vaan nyt ympyrä sulkeutuu, ja hartaasti odottaneille faneille tarjoutuu jälleen kerran mahdollisuus todistaa Soul Tattoon raa’an alkuvoimaista live-energiaa.

SOUL TATTOO
Samuli Laiho: kitara, taustalaulu
Jussi Sydänmäki: laulu, perkussiot
Jukka Kiviniemi: basso, taustalaulu
Janne Haavisto: rummut

Booking: Sami Siilin

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja