Lisätiedot

Slipknot (US)

SLIPKNOTIN JA NIGHTWISHIN TÄHDITTÄMÄ KNOTFEST-METALLIFESTIVAALI SUOMEEN ELOKUUSSA 2022

Slipknotin elokuulle 2021 suunniteltu suurkonsertti siirtyy ensi vuoteen ja laajenee kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Tapahtuman musiikkiohjelmistoon ovat vahvistuneet myös Bring Me The Horizon (UK), Arch Enemy (SE), Stam1na ja Blind Channel.

Yhdysvaltalaisyhtye Slipknotin kehittämä, vuodesta 2012 alkaen ympäri maailmaa järjestetty Knotfest saapuu ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin: maailman tunnetuimpiin raskaan musiikin festivaaleihin lukeutuva Knotfest saapuu Turkuun perjantaina ja lauantaina 12.–13.8.2022. Festivaalin liput ovat myynnissä nyt Lippupisteessä.

Kaksipäiväisen Knotfestin ensimmäisen ohjelmajulkistuksen kärkinimet ovat tapahtuman itseoikeutettu pääesiintyjä ja lauantain festivaalipäivän huipentava modernin metallin uranuurtaja Slipknot sekä perjantain pääesiintyjänä nähtävä kansainvälisesti menestynein suomalaisyhtye Nightwish. Perjantain artistikattausta täydentää kotimainen metalliylpeys Stam1na ja melodisen death metalin ehdottomaan kärkikastiin lukeutuva ruotsalaisyhtye Arch Enemy. Lauantaina festivaalipäivää tähdittävät myös brittiläinen metalcore-suuruus Bring Me The Horizon ja räjähtävään kansainväliseen suosioon Euroviisujen siivittämänä noussut Blind Channel.

Genrensä huippunimien lisäksi Knotfest rakentuu teemaan liittyvän elämyksellisen ohjelman kautta kokonaisvaltaiseksi metallikarnevaaliksi. Festivaalilla on koettavissa mm. interaktiivinen Knotfest-museo, jossa Slipknot-fanit pääsevät kokemaan bändin yli 20-vuotista historiaa valokuva- ja merchandise-näyttelyn ja kuvausseinän kautta. 

”Slipknotin suurkonsertti oli jo itsessään todella kova julkistus Turkuun, mutta vielä sen muuntautuminen legendaariseksi kaksipäiväiseksi Knotfestiksi tekee tapahtumasta ehdottomasti ensi kesän kovimman raskaamman musiikin kohokohdan Suomessa”, iloistee turkulaisen Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen.

Festivaalin liput ovat myynnissä nyt osoitteessa www.lippu.fi/knotfest

Slipknot elokuulle 2021 Turkuun suunniteltu suurkonsertti siirtyy vuoteen 2022 osaksi Knotfestia. Konserttiin ostetut liput ovat sellaisinaan voimassa Slipknotin esiintymispäivänä lauantaina 13.8.2022. Jo ostetut liput on myös mahdollista päivittää 21.11.2021 asti Knotfestin 2 päivän lipuiksi maksamalla lipputyyppien välinen hintaero. Tämän jälkeen lipputyyppien päivitys on mahdollista maksamalla lipputyyppien välinen hintaero sekä palvelumaksu 15 EUR/tilaus. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, voi ostetut liput myös palauttaa ostopaikkaan 21.11.2021 asti. 

Festivaalin järjestelyistä vastaavat Fullsteam Agency ja Sunborn Live. 

KNOTFEST
Pe 12.8.2022 Nightwish, Arch Enemy (SE), Stam1na 
La 13.8.2022 Slipknot (US), Bring Me The Horizon (UK), Blind Channel 

LIPUT: 
Myynnissä nyt osoitteessa www.lippu.fi/knotfest 

- Perusliput:

  • 1pv-lippu PE tai LA – 99 EUR
  • 2pv-lippu – 149 EUR

- Golden Circle

  • 1pv Golden Circle LA (huom. vain Slipknot-päivänä eli lauantaina) – 149 EUR
  • 2pv Golden Circle (vain Slipknot-päivänä eli lauantaina, perjantaina toimii peruslippuna) – 199 EUR

- VIP-liput (K18)

  • 1pv-VIP PE tai LA – 249 EUR
  • 2pv-VIP PE-LA – 299 EUR

Lippujen hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja Knotfestin eri lipputyypeistä ja Slipknot-konserttiin ostettujen lippujen päivittämisestä festivaalilipuiksi löytyy osoitteesta www.lippu.fi/knotfest.

Ikäraja: Ei ikärajaa / K-18

  • — Turku | Knotfest

    Aloitusaika

Ei tulevia keikkoja