Lisätiedot

Skid Row (US)

Skid Row’n The Circuksen keikka on siirretty uudelle päivämäärälle ja uuteen tapahtumapaikkaan. Uusi päivämäärä on lauantai 15.5.2021 ja uusi tapahtumapaikka Telakka, Helsinki. Liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa 30.4.2020 asti osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/  

--

Ikonisen aseman klassisen hard rockin huipulla klassikkohiteillään kuten “18 and Life”, “I Remember You” ja “Youth Gone Wild” juurruttanut Skid Row on tarjoillut ärhäkkää soundiaan jo 30 vuoden ajan. Sukupolvet toisensa jälkeen valloittava kokoonpano valmistelee parhaillaan uutta albumia tuottaja Michael Wagenerin kanssa, joka vastasi myös debyytin “Skid Row” sekä sitä seuranneen menestysalbumin “Slave To The Grind” tuotannosta.

Mukaansatempaavistaan livekeikoistaan tunnettu Skid Row villitsi viimeksi suomalaisyleisön kesällä Vaasan Rockperry festivaalin pääesiintyjänä ja tätä ennen Helsingissä toukokuussa 2018 nähty bändin loppuunmyyty klubikeikka sai haltioituneen vastaanoton.

SKID ROW (US) 
La 15.5.2021 Helsinki, Telakka

LIPUT:
ennakkoon Lippupisteessä alk. 34,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

Booking: Toni Ritonen

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Helsinki | Telakka

    ODOTAMME LISÄTIETOJA

    Tapahtuma on jo kerran siirtynyt ja tulee siirtymään uudestaan keväältä 2021. Lisätietoa seruaa mahdollisimman pian!

    Liput alkaen 34,50 EUR

Ei tulevia keikkoja