Lisätiedot

Skid Row (US)

SKID ROW´N “UNITED WORLD REBELLION TOUR” HELSINKIIN TOUKOKUUSSA

Klassisen hard rockin legendaarisimpiin kokoonpanoihin lukeutuva Skid Row palaa Suomeen ensi keväänä. Uutta musiikkia parhaillaan työstävä yhtye konsertoi Helsingin The Circus -klubilla perjantaina 8. toukokuuta “United World Rebellion Tour” -kiertueen myötä. Keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 30. syyskuuta klo 9 alkaen.

Ikonisen aseman genrensä huipulla klassikkohiteillään kuten “18 and Life”, “I Remember You” ja “Youth Gone Wild” juurruttanut Skid Row on tarjoillut ärhäkkää soundiaan jo 30 vuoden ajan. Sukupolvet toisensa jälkeen valloittava kokoonpano valmistelee parhaillaan uutta albumia tuottaja Michael Wagenerin kanssa, joka vastasi myös debyytin “Skid Row” sekä sitä seuranneen menestysalbumin “Slave To The Grind” tuotannosta.

Mukaansatempaavistaan livekeikoistaan tunnettu Skid Row villitsi viimeksi suomalaisyleisön kesällä Vaasan Rockperry festivaalin pääesiintyjänä ja tätä ennen Helsingissä toukokuussa 2018 nähty bändin loppuunmyyty klubikeikka sai haltioituneen vastaanoton.

SKID ROW (US) 
+ special guest
Pe 8.5.2020 Helsinki, The Circus

LIPUT:
ennakkoon Lippupisteessä alk. 34,50 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

Booking: Toni Ritonen

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Helsinki | The Circus

    Liput alk. 34,50€

    Hallituksen ja AVI:n määräyksen mukaisesti yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen on Suomessa kiellettyä 31.5.2020 asti. Maanantaina 16.3.2020 hallituksen tiedotustilaisuudessa yleisötilaisuuksien yläraja laskettiin max 10 henkilöön. Odotamme tämän konsertin kohdalla lisätietoa ja tiedotamme aiheesta heti, kun sitä on. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on joko vahvistettu peruutetuksi tai siirtynyt uusi konserttipäivä on selvillä.