Huhtikuussa 2014 pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg istui talkshow-juontaja Ellen De Generesin vieraana kertomassa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseesta ”What Languages Sound Like To Foreigners” -videostaan, joka on tähän päivään mennessä kerännyt yli 20 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Smoukahontas oli syntynyt.

Laulaja-lauluntekijä ja YouTube-tähti SAARA julkaisi elokuussa 2018 uusimman singlensä nimeltä Sangria. Sangria on tyylillisesti uudempaa SAARAa - poppia urbaanilla twistillä. SAARA vietti viime keväänä aikaa New Yorkissa tehden uusia kappaleita eri kirjoitus- ja tuotantotiimien kanssa. Sangria syntyi Grammy-palkinnon voittaneen kokoonpanon kanssa. Sangria kertoo oman tilan tarpeesta, omissa ajatuksissa olemisesta ja kuinka etäännytät itsesi muista käsitelläksesi henkilökohtaisia asioita.

SAARA avaa Sangrian syntyä seuraavasti: "Mä olin Nykissä viime keväänä työreissulla. Mulla ja mun sillosella poikaystävällä oli ihan jäätävä tekstarisota käynnissä ja mä tunsin oloni tosi stressaantuneeks ja turhaantuneeks koko tilanteesta, joten lähdin paikalliseen pubiin kirkastaan ajatuksia. Halusin et mut jätetään rauhaan ja annetaan nauttia ainoasta nautinnollisesta asiasta siinä hetkessä - mun drinkistä. Kun mä menin seuraavana päivänä studioon, halusin kirjottaa biisin just siitä, ja niin syntyi Sangria."

SAARAlla on sosiaalisen median kanavissaan 380 000 Facebook-fania, 360 000 Instagram-seuraajaa ja 22 000 Twitter-seuraajaa. Hänen Youtube-kanavallaan on yli miljoona tilaajaa. SAARA nähtiin syksyn aikana Kaikki vastaan yksi -ohjelmassa Nelosella. SAARA on nähty myös Nesteen Nolla-mökki -kampanjan vaikuttajana. Kampanja on saanut myös kansainvälistä huomiota vähäpäästöisemmän teemansa myötä.

Booking: Rauha Kyyrö

Production: Joona Teittinen

PR:
Universal Music / Anniina Baumann
050 369 1652
anniina.baumann@umusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

Ei tulevia keikkoja