Lisätiedot

Ryhmä Hau Live

Spektaakkelimainen, ilmiömäinen ja jännittävä "Pelastuspartio vauhdissa" -areenashow palaa Suomeen vuoden 2020 esitysten saavuttaman suosion jälkimainingeissa. Nickelodeonin huippusuositusta tv-sarjasta tutuksi tulleet pennut nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 12. marraskuuta kahden näytöksen voimin. Liput esitykseen myy Lippupiste. 

Valmiina toimintaan? Rakastetun Ryhmä Hau -tv-sarjan ansiosta huippusuosioon nousseet pennut palaavat Suomeen. Koko perheelle sopiva energinen show nappaa yleisön mukaan jännittävälle, musiikintäyteiselle seikkailulle.  

"Ryhmä Hau on yksi rakastetuimmista lastensarjoistamme, ja ohjelman pennuista on muodostunut kansainvälinen hitti myös elokuvissa ja live-areenoilla. Tiedämme, että niin lapset kuin vanhemmat odottavat innolla pentujen näkemistä lavalla. Tästä syystä on erityinen ilo toivottaa Ryhmä Hau ja heidän live-shown'sa tervetulleeksi takaisin Suomeen", iloitsee Paramountin Pohjoismaiden uusien liiketoimintojen johtaja Erik Petersen

Seikkailussaan Ryhmä Hau todistaa jälleen, että "ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä". Esitys opettaa kaikenikäisille katsojilleen tärkeitä asioita, kuten kansalaisvelvollisuuksia, yhteistyötä, sosiaalisia taitoja ja ongelmanratkaisua. 
 
"Olemme odottavaisin mielin ja ylpeitä saadessamme tuoda Ryhmä Haun takaisin Pohjoismaihin. Esitys on hauska ja vangitseva musiikillinen show, jonka äärellä luodaan yhteisiä muistoja koko perheelle”, sanoo Nordic Exhibitions & Events AB:n toimitusjohtaja Stefan Papangeli.  
 
Näyttävien ja innovatiivisten pukujen, kulkuneuvojen ja erikoistarvikkeidensa avustuksella esitys herättää Ryhmä Hau -maailman eloon. "Pelastuspartio vauhdissa" on show, joka teatteriesitysten keinoja ja videota yhdistämällä kuljettaa katsojat osaksi autenttista Jännälahtea. Esityksiin kuuluu interaktiivisia osioita, joissa yleisö saa auttaa pentuja ja pormestari Pujolaa ratkaisemaan ongelmia.

Suomeksi puhutun show’n kesto on noin 75 minuuttia sisältäen väliajan.

RYHMÄ HAU LIVE! "PELASTUSPARTIO VAUHDISSA"
La 12.11.2022 klo 14 Helsinki, Jäähalli (LOPPUUNMYYTY)
La 12.11.2022 klo 18 Helsinki, Jäähalli

LIPUT
Lipunmyynti Lippupisteessä.
Liput alk. 25 EUR (+mahdollinen tilausmaksu 1 EUR/tilaus)

Booking: Rauha Kyyrö

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
FULLSTEAM AGENCY
Iida Nieminen (040-518 6793, iida@fullsteam.fi)

Ei tulevia keikkoja