Lisätiedot

Riverside (PL)

PROGE-BÄNDI RIVERSIDE UUDEN ALBUMIN KUNNIAKSI SUOMEN-KIERTUEELLE

Progressiivista metallia soittava Riverside kiertää ensi keväänä Eurooppaa hiljattain ilmestyneen uutuusalbuminsa kunniaksi. Suomeen on luvassa kolme konserttia, jotka toteutuvat Helsingissä Nosturissa, Jyväskylän Lutakossa ja Tampereen Olympiassa 2.-4.4.2019. Tapahtumien liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa ennakkopisteissä.

Syyskuun lopusta ilmestyneestä ”Wasteland”-levystään ajankohtainen Riverside on vuodesta 2001 jatkuneella urallaan noussut yhdeksi modernin progressiivisen rockin kulmakivistä. Tuotannossaan klassisen progen ohella myös runsaasti metallivaikutteita viljelevä puolalaiskokoonpano koki vuonna 2016 suuren tragedian, kun bändin perustajajäsen ja kitaristi Piotr Grudziński menehtyi vain 40-vuotiaana. 

Ennenaikaisesti kuolleen muusikon kunniaksi järjestetyn mittavan muistokiertueen jälkeen yhtye siirtyi jälleen studioon, jonka tuloksena Riversidelta ilmestyi bändin uuden aikakauden alkua merkitsevä ”Wasteland”. Albumi on saanut erinomaisen vastaanoton, ja lukuisissa arvioissa levy on nostettu Riversiden uran parhaaksi.

RIVERSIDE (POL)

Ti 2.4.2019 Helsinki, Nosturi
Liput ennakkoon Ticketmasterista alk. 25 EUR

Ke 3.4.2019 Jyväskylä, Lutakko
Liput ennakkoon Lippupisteestä ja www.jelmu.net alk. 22 EUR

To 4.4.2019 Tampere, Olympia
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 24 EUR

Kiertue järjestetään Fullsteam Agencyn ja TuskaLiven yhteistyönä.

Booking: Ari Koskinen

Info:
Minette Ristikari
040 5592698
minette@fullsteam.fi

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press 

Ei tulevia keikkoja