Koko kansan suosikki ja suomirap-pioneeri Redraman ansioluettelo on hengästyttävää luettavaa:

The Voice Of Finland - tähtivalmennus, hittejä soolona ja yhteistyönä kotimaisten ja ulkomaisten huipputekijöiden kanssa, Ricky-Tick Big Band -superkokoonpano, UMK-kilpailun tuomari kahtena vuonna peräkkäin, EU:n myöntämä Border Breaker -palkinto, Emma-patsas ja lukuisia superhittejä muille artisteille kirjoitettuna. Pitkä työ on palkittu myös lukuisilla kulta- ja platinalevyillä esimerkiksi hiteistä: Let Go, Clouds feat. AJ McLean ja Kickstart.

Redraman nimi nousi esille ensimmäistä kertaa esiin hip-hop-piirien ulkopuolella vuonna 2002, kun hän allekirjoitti levytyssopimuksen brittiläisen Virgin-labelin kanssa. Seuraavana vuonna julkaistu debyyttialbumi Everyday Soundtrack vei Redraman muun muassa yhteiselle Euroopan-kiertueelle hip-hop-legenda Gang Starrin kanssa. Kiertueen ja albumin menestyksen siivittämänä Red voitti European Boarder Breaker -palkinnon Midem Music -festivaaleilla Ranskassa vuonna 2005. Samana vuonna hän julkaisi myös toisen albuminsa Street Music, joka toi hänelle Vuoden hip-hop/dance-albumin Emma-patsaan. Viime vuosina Redramaa on kuultu myös suomeksi sekä soolona että yhdessä tunnettujen suomalaisten räppärien kanssa.

Aina ajankohtainen ja varma keikkanimi. Redrama tunnetaan viihdyttävistä keikoistaan ja takuuvarmasta hittimateriaalista.

Booking: Mika Sorola

Production: Vilhelmiina Viitaniemi

PR:
Sony Music / Pirita Pykäläinen
040 8207787
pirita.pykalainen@sonymusic.com 

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Joensuu | Bepop

    Konsertti siirtynyt maaliskuulta, uusi keikkapäivä 21.8.2020. Ostetut liput käyvät sellaisinaan tai ne voi palauttaa ostopaikkaan.