Lisätiedot

Rammstein (DE)

RAMMSTEIN YLLÄTTÄÄ SUOMALAISFANIT TOISELLA STADIONKONSERTILLA

Tällä hetkellä maailman suurin konserttituotanto koetaan Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa kahtena iltana Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein vastaa järisyttävän suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla 9. elokuuta.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa. Kuukausien ajan salassa valmistellulla, juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

“Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä - mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran”, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

Rammsteinin toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi “RAMMSTEIN” nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman kohoten myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisten kuin fyysisten julkaisujen osalta.

RAMMSTEIN (DE)
”Europe Stadium Tour 2019”
Pe 9.8.2019 Tampere, Ratinan stadion (LOPPUUNMYYTY)
La 10.8.2019 Tampere, Ratinan stadion (LOPPUUNMYYTY)

Booking: Rauha Kyyrö

Ei tulevia keikkoja