Lisätiedot

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs (UK)

”Band members talk of getting so lost in their playing that they have felt sick on stage, or come off with clenched jaws.” – The Guardian

Rajuista ja superkovaäänisistä, mutta samalla erittäin viihdyttävistä keikoistaan tunnetun Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigsin live-vetoja ei kykene nauttimaan rauhassa olutta siemaillen, eikä se ole tarkoituskaan. Takuuvarmasti yhden tulevan kesän puhutuimmista Sideways-keikoista tekevä Pigsx7 tarjoilee noisen, extreme-metalin, krautrockin ja doom-punkin vaikutteilla kyllästettyä heavy-metalia useimmiten pelkissä kalsareissaan esiintyvän laulaja Matthew Batyn johdattamana.

Black Sabbathista ja Motörheadista vaikuttuneen Geordie-viisikon tuotannossa kuuluu myös mm. Jane's Addictionin, Hawkwindin ja Sunn O))):n kaltaisten tekijöiden perintö. Viime vuoden ”Viscerals”-albumia seuranneen ”Hell’s Teeth” -sinkun huutovokaalit tiivistävät hyvin yhtyeen syvimmän ytimen. Odotamme shortsinlahkeita tutisuttavaa keikkakokemusta ja “Hot Stuff”, kuten uusin singlekin kertoo!

 

 

Ei tulevia keikkoja