Lisätiedot

PapiPike

Kongolaissyntyinen PapiPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makambu, aloitti räppäämisen yli 10 vuotta sitten. Syksyllä 2022 artisti teki näyttävän paluun ja julkaisee nykyään musiikkiaan independent-artistina. "Minulle heräsi tarve nollata kaikki ja palata juurilleni. Tuntuu kuin olisin löytänyt itseni uudestaan. Tiedän vihdoin, kuka olen ja kuka haluan olla - ja nyt on aika tuoda se puoli itsestäni esiin ilman estoja tai rajoitteita", Papi kertoo päätöksensä taustoista. 

Ensimmäisenä julkaisuna tästä uudesta otteesta nähtiin lokakuussa 2022 yhdessä Costin kanssa julkaistu single "Camaan". Single on osa perjantaina 2. joulukuuta ilmestyvää Lentoon-EP:tä.

Artistin tunnetuimpiin hitteihin kuuluva "Aito G" on streamannut kultaa. Kesäkuussa 2019 artisti julkaisi toisen EP:nsä "AFROGOLD", jolta julkaistu single "Itketään ja nauretaan" viihtyi Spotifyn Top50-listalla useamman viikon. Artisti kuvailee itseään visionääriksi ja on tunnettu myös Hullutyyli-vaatemallistostaan. Lisäksi Pike on useasti ottanut kantaa ja työskennellyt koulukiusaamista vastaan. Syksyllä 2020 PastoriPike nähtiin Nelosen "All Together Now" -ohjelman tuomaristossa.

Booking: Maija Kaarna

Production: Thomas Frankton

  • — Helsinki | Tallinnanaukio

    + Vepu, Averagekidluke