Olivera (Katriina Ullakko, s. 1994) on espoolainen laulaja‐lauluntekijä, joka on tehnyt musiikkia 11-vuotiaasta asti. Vuodesta 2015 hän on tehnyt elektropop-tyylistä musiikkia julkaisten kaksi lyhytsoittoa sekä lukuisia yhteistuotantoja. Oliveran tuottajana toimii DJ:näkin tunnettu Lenno.

Playground Musicille sainatulla Oliveralla on Spotifyssa yli 250 000 kuukausittaista kuulijaa ja hänen ”No More” -biisillä on yli 6 295 000 kuuntelukertaa. Oliveran viimeisin EP “Life Is a Blooper Reel” julkaistiin syyskuussa 2019.  EP:n kappaleesta ”Trust” on julkaistu luonnonkaunis video, jossa Olivera keinuu upeissa maisemissa utuisella suolla.

Oliveran ääntä kuullaan myös maailman suurimpiin DJ‐tuottajiin lukeutuvan Tiëston kappaleella "Affliction", jonka sanoituksista ja lauluosuuksista hän vastaa. Olivera on aikaisemminkin tehnyt kansainvälistä yhteistyötä eri musiikkituottajien kanssa. Yhdysvaltalaistuottaja 3LAU:n kanssa tehty kappale "Dirty Neon" noteerattiin musiikkimedia Billboardia myöten.

Seuraavia julkaisuja on luvassa vuoden vaihteen jälkeen. Keväällä ja kesällä 2020 Olivera suuntaa keikoille bändinsä kanssa. 

Booking: Sami Siilin

Production: Heikki Häkkinen

PR:
Playground Music Finland / Ninni Wetterstrand
Mob: +358 (0)504007656
ninni@playgroundmusic.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press