“Pääni sisällä käy jatkuvasti kauhea mekkala. Toisinaan seasta löytyy ihan hauskoja ideoita, jotka sitten napsin talteen ja paketoin biiseiksi.”

Olivera on espoolainen laulaja-lauluntekijä, joka kuvailee itseään elämää ihmetteleväksi tarinankertojaksi. Persoonallisesta äänestään tunnettu artisti julkaisi debyytialbuminsa nimeltä ”PARADOX” lokakuussa 2022 ja on tähän mennessä julkaissut neljä EP:tä. Olivera toimii täysin omakustanteisesti ilman levy-yhtiötä, ja hänen tuottajanaan toimii kansainvälisesti tunnettu dj-tuottaja Lenno. 

Suurelle yleisölle Olivera tuli tutuksi vuonna 2022 hänen osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun. Suora finaalilähetys tavoitti ennätykselliset 1,9 miljoonaa TV-katsojaa. UMK-kappaleestaan ”Thank God I’m an Atheist” artisti kertoo näin: “Kyseessä on urani henkilökohtaisin kappale, jonka teema on kypsynyt mielessäni jo lapsesta saakka. Mitä jos jokin maailman suurista uskonnoista onkin oikeassa ja elämä ei pääty koskaan? En pysty kuvittelemaan mitään niin ahdistavaa kuin ikuinen elämä”.

Laulajan ääntä on kuultu myös maailman suurimpiin DJ‐tuottajiin lukeutuvan Tiëston kappaleella "Affliction". Olivera on tehnyt kansainvälistä yhteistyötä lukuisten musiikkituottajien kanssa. Yhteensä biisit ovat keränneet yli 45 miljoonaa kuuntelukertaa, ja niistä ovat kirjoittaneet mm. Billboard, Forbes ja Scandipop. Lisäksi artisti on tehnyt musiikkia mm. Sonny Alvenin, John Dahlbäckin, Zaxxin, 3LAUn ja Lucian kanssa.

Olivera julkaisee keväällä 2024 uutta musiikkia neljän kappaleen EP:n muodossa.

Booking: Maija Kaarna

Production: Pyry Hanski

Ei tulevia keikkoja