OLGA on artisti, joka astuu rohkeasti musiikin maailmaan, rikkoen samalla perinteisen popin rajoja. Hänen musiikkinsa on inspiroitunut popkulttuurista ja on täynnä elektronisia ulottuvuuksia ja tanssipoppin tarttuvia rytmejä. Tämä moniulotteinen artisti, jonka identiteetti kietoutuu sekä räiskyvän itsevarman että herkän haaveilijan rooleihin, ammentaa inspiraationsa niin digitaalisen maailman rajattomuudesta kuin luonnon syvistä yhteyksistä. OLGA inspiroi ja haastaa kuulijoitaan olemaan rohkeita – omaksumaan ylpeyden, itsevarmuuden ja anteeksipyytelemättömyyden, samalla kun hän ei pelkää näyttää herkkyyttään ja pehmeyttään musiikissaan.

Lapsuus Torniossa, täynnä unelmia suuremmasta maailmasta sekä nuorena koettu julkisuus toi mukanaan haasteita ja epävarmuuksia, jotka ovat muovanneet hänen taiteellista ilmaisuaan. Alkusysäys musiikin tekemiseen syntyi OLGAn sisäisen kamppailun ja epävarmuuden päihittämisestä. OLGAn ensimmäinen askel musiikin tekoon oli merkittävä käännekohta, jonka mahdollisti ystävän rohkaisu ja spontaani studiovierailu. Tämä kokemus mursi vuosien epävarmuuden ja avasi oven musiikin maailmaan, jossa OLGA on löytänyt oman paikkansa. OLGAn musiikki kertoo tarinaa periksiantamattomuudesta, herkkyydestä ja moniulotteisuudesta – ääni, joka kantaa mukanaan pientä kylää ja suuria unelmia.

Yhteistyö Alman kanssa ja mahdollisuus olla ensimmäinen artisti Alman levy-yhtiössä PME:n alla on antanut OLGAlle paikan, jossa hän voi toteuttaa musiikillista näkemystään omilla ehdoillaan, inspiroituneena Alman omintakeisesta urasta ja näkemyksellisyydestä pop-musiikkiin. OLGA on artisti, joka ei pelkää seurata unelmiaan, ja jonka musiikki puhuttelee syvällä tasolla, haastaen kuulijoitaan omaksumaan rohkeuden ja moniulotteisuuden voiman. 

Booking: Marko Kivelä

Production: Konsta Viipuri

Ei tulevia keikkoja