Lisätiedot

Offspring, The (US)

THE OFFSPRING JA DANKO JONES SOITTAVAT ULKOILMAKONSERTIN HELSINGIN SUVILAHDESSA
The Offspringille luvassa festivaaliesiintymiset myös Oulun Qstockissa ja Kuopiorockissa

Maailman menestyneimpiin punkrock-bändeihin lukeutuva The Offspring saapuu ensi kesänä Suomeen. Lukemattomista jättihiteistään tunnettu yhdysvaltalaisyhtye soittaa ulkoilmakonsertin Helsingin Suvilahdessa torstaina 25. heinäkuuta, ja seuraavina päivinä on luvassa festivaaliesiintymiset Oulun Qstockissa ja Kuopiorockissa.

Suuren läpimurtonsa vuoden 1993 ”Smash”-levyllään saavuttanut The Offspring on tarjonnut soundtrackin jo usealle sukupolvelle aina 80-luvulta lähtien. Yli 40 miljoonaa albumia myynyt ja tuhansia keikkoja ympäri maapalloa soittaneen bändin tunnetuimpia kappaleita ovat melodisen punkrockin klassikot "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ’Em Separated)", ”Pretty Fly (For A White Guy)” ja ”The Kids Aren’t Alright”. The Offspringin uran kymmenennen albumin on määrä ilmestyä vuoden 2019 alkupuolella.

Suvilahdessa lavalle nousee myös garage- ja punk-vaikutteista vaihtoehtorockia soittava kanadalaisbändi Danko Jones, joka valmistautuu ensi keväänä ilmestyvän uutuusalbumin julkaisuun.

Booking: Rauha Kyyrö

Ei tulevia keikkoja