Lisätiedot

Necks, The (AU)

IMPROVISOIDUN JAZZIN KULTTITRIO THE NECKS SAAPUU SUOMEEN SYKSYLLÄ
To 17.10.2019 Helsinki, Temppeliaukion kirkko

Ylistettu ja palkittu australialainen jazz-trio The Necks esiintyy Suomessa lokakuussaImprovisoitua instrumentaalimusiikkia esittävä yhtye konsertoi Helsingin Temppelinaukion kirkossa torstaina 17. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin perjantaina 31. toukokuuta Lippupisteessä ja Tiketissä. 

Populaarimusiikin rajoja venyttänyt ja rikkonut The Necks on yli kolme vuosikymmentä kattaneen uransa aikana julkaissut 20 albumia ja noussut yhdeksi aikamme kehutuimmista ja ihailluimmista yhtyeistä. Jazzista, minimalistisesta klassisesta musiikista sekä krautrockistakin innoittunut kulttiyhtye on työskennellyt muun muassa Brian Enon, Karl Hyden, Ilan Volkovin sekä lukuisien sinfoniaorkestereiden kanssa. Lähivuosina The Necks on myös tehnyt yhteistyötä Swansin keulahahmo Michael Giran kanssa tulevan Swans-albumin tiimoilta. 

Pääosin akustisella pianolla, kontrabassolla ja rummuilla transsinomaisia äänikollaaseja loihtiva The Necks on ansioitunut etenkin henkeäsalpaavana live-yhtyeenä. ”Maailman parhaaksi trioksi” kuvaillun yhtyeen konsertit koostuvat usein muutamasta miltei tunnin mittaisesta kappaleesta, jotka alkavat minimalistisista teemoista. Askeettisista elementeistä syntyvät kappaleet rakentuvat tilan akustiikan ja soittajien tunnetilojen mukaan, kasvaen vaivihkaa päätähuimaaviksi eepoksiksi. 


LIPUT:
-ennakkoon Lippupisteessä ja Tiketissä alkaen 26,50 EUR 
-ovelta 28 EUR

Booking: Artemi Remes

Lisätiedot:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja