Lisätiedot

Ministry (US)

INDUSTRIAL-LEGENDA MINISTRY KLUBIKEIKALLE TAMPEREELLE
Ke 17.7.2019 Tampere, Pakkahuone +Dying Fetus (USA)

Industrial-musiikin legenda Ministry sekä death metal -yhtye Dying Fetus soittavat ensi kesänä yhden konsertin Suomessa, joka toteutuu Tampereen Pakkahuoneella keskiviikkona 17. heinäkuuta. Kahden yhdysvaltalaisbändin tähdittämän tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä maanantaina 25.2.2019.

Al Jourgensenin johtama Ministry on raskaan industrial-musiikin tärkein pioneeriyhtye. Jo 1980-luvun alussa perustettu yhtye on koko toimintansa ajan paitsi kehittänyt teollisuusmetallia yhä uudenlaisiin suuntiin myös ottanut provosoiden kantaa esimerkiksi yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Parhaiten vuoden 1992 albumistaan ”Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs” muistetun Ministryn viimeisin julkaisu on viimevuotinen ”AmeriKKKant”, joka arvostelee suorin sanoin Donald Trumpin johtaman Yhdysvaltojen nykytilaa. Ministry on vuosien saatossa nähty Suomessa esimerkiksi Tuska-festivaalin pääesiintyjänä, ja tuleva Pakkahuoneen-konsertti on bändin uran ensimmäinen klubikeikka Suomessa.

Illan avausbändi Dying Fetus on kuulunut jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan äärimetallin keskeisiin kulttinimiin. Brutaalia death metallia ja grindcorea yhdistelevä kokoonpano on julkaissut kahdeksan studioalbumia, joista viimeisin on vuoden 2017 ”Wrong One to Fuck With”.

Booking: Aino-Maria Paasivirta

Ei tulevia keikkoja