Lisätiedot

Matka maailman ympäri

Matka maailman ympäri on Miro Palokallion, Saara ”Sape” Niemelän ja Aarni Palokallion muodostama suomirock-yhtye, joka perustettiin loppukesästä 2017. Yhtyeen kehuttu debyyttialbumi Kolme julkaistiin kesällä 2018. Albumi sai Soundissa 4/5 tähteä ja HS kehui levyä vakuuttavaksi kokonaisuudeksi. Levyn sinkut Ei mikään palaa ennalleen ja Älä soita mulle tänä iltana ovat olleet ahkerassa radiosoitossa mm. Radio Suomessa, Suomirockilla ja YleX:llä.

Yhtye julkaisee 28.2.2020 toisen albuminsa, joka kantaa osuvaa nimeä Toinen. Levyn kappaleet käsittelevät tuttujen ihmissuhdeteemojen lisäksi ilmastokatastrofia, elämää postapokalyptisessa maailmassa ja toivoa uudesta mahdollisuudesta toisella planeetalla. 

Toinen-albumilta julkaistu single Jotenkin näin oli Radio Suomen soitetuin kappale heinäkuussa 2019. Biisiä on kuunneltu Spotifyssa yli 345 000 kertaa.

Uuden albumin yhtye sovitti ja soitti pitkälti keskenään, Miro Palokallion toimiessa pääasiallisen laulunkirjoittajan roolin lisäksi tuottajana, äänittäjänä ja miksaajana. Levyn pysäyttävän kansikuvan Miro teki yhdessä kuvataiteilija Netta Pasurin kanssa. Albumin julkaisee Suomen Musiikki. 

Levyn julkaisun myötä bändi on saatavilla keikoille läpi koko vuoden 2020.

Booking: Sami Siilin

Production: Joona Teittinen

PR:
KHY Suomen musiikki / Kari Hynninen
040 824 3915
khykari@gmail.com

Promokuvat & akkreditointi:
https://www.fullsteam.fi/fi/press

  • — Jyväskylä | Lutakko

    Ovet

    Konsertti siirtynyt huhtikuulta, uusi päivämäärä on 12.11.2020. Ostetut liput käyvät sellaisinaan tai ne voi palauttaa ostopaikasta riippuen Lippupisteeseen tai Jelmulle.

  • — Tampere | Olympia

    Konsertti siirtynyt maaliskuulta, uusi päivämäärä on 13.11.2020. Ostetut liput käyvät sellaisinaan tai ne voi palauttaa Tikettiin