Lisätiedot

Louise Lemón (SE)

DEATH GOSPEL -ARTISTI LOUISE LEMÓN LOKAKUUSSA SUOMEEN
Pe 11.10.2019 Tampere, Klubi + Nightbird
La 12.10.2019 Jyväskylä, Lutakko + Hexvessel, Pekko Käppi & K:H:H:L

Voimakkaassa nosteessa olevan death gospelin kuningattareksi povattu Louise Lemón saapuu lokakuussa Suomeen. Alkuvuodesta kriitikoiden ylistämän toisen pitkäsoittonsa ”A Broken Heart is an Open Heart” julkaissut ruotsalaisartisti nähdään perjantaina 11. lokakuuta Tampereen Klubilla sekä lauantaina 12. lokakuuta Jyväskylän Lutakossa Hexvesselin ja Pekko Käppi & K:H:H:L:n seurassa. Konserttien liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa lipunmyyntipisteissä. 

Marginaalista suosiotaan kasvattava death gospel on kiinnostava yhdistelmä tummasävyistä soulin maailmaankin ujuttautuvaa rockia ja perinteisen gospel-musiikin teemojen lisäksi myös rakkautta ja synkkiä tunteita käsitteleviä lyriikoita. Paikoittain dream-popin ja psykedeliankin maailmoista lainaavan Louise Lemónin ensimmäisen, vuonna 2017 julkaistun, ”Purge”-levyn tuotannosta vastasi mm. Sunn O))):n, Earthin, Thurston Mooren ja Algiersin kanssa aikaisemmin työskennellyt Randall Dunn.

Islantilaisen Sólstafirin avausartistina Suomessa aikaisemmin nähdyn Louise Lemónin lavapresenssi ja vaikuttavasti soiva ääni ovat hurmanneet niin metallifanit kuin rock-kriitikotkin. Anna von HausswolffinChelsea Wolfen ja Marissa Nadlerin kaltaisiin artisteihin verrattu rock-lupaus esiintyy myös 10.–12. lokakuuta järjestettävällä Blowup-festivaalilla Helsingissä.

LIPUT:
- Pe 11.10.2019 Tampere, Klubi: Tiketti, alk. 15 EUR, ovelta 18 EUR
- La 12.10.2019 Jyväskylä, Lutakko: Lippupiste, alk. 16,50 EUR ja Jelmu.net, alk. 15 EUR, ovelta 17 EUR

Booking: Aino-Maria Paasivirta

Lisätiedot:
Anna Mäkelä
050 5814153
anna@fullsteam.fi

Ei tulevia keikkoja