Lisätiedot

Linea Aspera (UK)

Melankolisen, industrialista inspiroituneen synapopin kulttiyhtye Linea Aspera saapuu Eurooppaa halkovan paluukiertueensa tiimoilta Helsinkiin. Syyskuun alussa uutta musiikkia kahdeksan vuoden levytystauon jälkeen julkaissut lontoolaisduo esiintyy Kuudennella Linjalla keskiviikkona 2. helmikuuta 2022. Syksyn kiinnostavimman eletronisen musiikin tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketissä.
 

Ystävysten Zoé Zaniasin ja Ryan Ambridgen jakamasta intohimosta 80-luvun syntetisaattorisoundeihin, goottimusiikin alkulähteeseen coldwaveen ja industrialiin syntynyt Linea Aspera on kiinnostavan omaperäinen matka tummanpuhuvaan konemusiikkiin. Duon taidokkaassa tuotannossa yhdistyvät minimalistinen synkkyys ja retrofuturinen synasoundi ihmisyyttä tieteellisten analogioiden kautta kertoviin sanoituksiin. Livenä Ambridgen sävellykset sekä Zaniasin lavakarisma ja tunnustuksellinen tarinankerronta synnyttävän hypnoottisen tunnelman.
 

Yhtyeen nimeä kantavaa, vuonna 2012 ilmestynyttä esikoisalbumia seuranneen Euroopan-kiertueen jälkeen yhtye jäi tauolle, joka päättyi viime vuonna julkaistuun, vuosina 2011 ja 2012 äänitettyjen kappaleiden ”Preservation Bias” -kokoelmaan. Yhtyeen uutta tuotantoa kuullaan syyskuun alussa julkaistulla ”LP II” levyllä, jonka käynnistämän kiertueen keikat ovat lukuisissa kaupungeissa olleet loppuunmyytyjä. Linea Aspera on vieraillut Suomessa aikaisemmin vain kerran, vuonna 2012 Ravintolalaiva Väiskin iltamissa.

Booking: Aino-Maria Paasivirta

 • — Helsinki | Kuudes Linja

  PERTTU / CANCELLED

  Valitettavasti Linea Asperan keikka Kuudennella Linjalla peruuntuu. Ostetut liput voi palauttaa 2.2.2022 asti osoitteessa: https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että palautuksissa on tällä hetkellä ruuhkaa, joten niiden käsittelyssä saattaa mennä hetki. Kiitämme ymmärryksestäsi.

 • — Helsinki | Kuudes Linja

  Ovet

  SIIRTYY

  LINEA ASPERAN KEIKKA SIIRTYY VUODELLE 2022

  Syyskuun 3. päivä Helsingin Kuudennelle Linjalle suunniteltu Linea Aspera -konsertti siirtyy koronavirustoimenpiteiden vuoksi ensi vuodelle. Uusi kiertueaikataulu on vielä vahvistamatta, siksi Helsingin keikkapäivä ei ole vielä tiedossa. Keskustelut artistiorganisaation kanssa ovat aktiivisesti käynnissä ja tiedotamme uuden esiintymispäivän mahdollisimman pian. Uusi keikkapäivä on siis tulossa, mutta odotamme vielä tarkan päivämäärän vahvistumista. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli myöhemmin ilmoitettava uusi päivämäärä ei käy, liput on mahdollista palauttaa Tikettiin. Siirtyvissä konserteissa yleinen käytäntö on, että lippurahojen palauttaminen alkaa uuden päivämäärän vahvistumisen jälkeen. Muistutamme, että kaikissa lippuihin liittyvissä kysymyksissä auttaa Tiketin asiakaspalvelu.

Ei tulevia keikkoja